„Állati” kiránduláson a református ovisok


Megjelent: 2011 Október 12. ( Szerda ) 16:58
Módosítva: 2014 Június 22. ( Vasárnap ) 13:22
„Ennek a gazdának szép kocsija van, szép kocsija előtt két szép lova van…” – énekelték a Szegedi Kis István Református Gimn., Ált. Isk., Óvoda és Kollégium Jantyik utcai ovijának gyermekei, pedagógusai lovas kocsikázás közben, a mezőberényi lovas tanyán.

Az ÁLLATOK VILÁGNAPJA alkalmából szervezett szeptember végi eseményen a gyerekek, a szülők megismerkedhettek az egyik legnemesebb állattal, a lóval, annak gondozásával, és átélhették a lovaglás örömét.

Lovas kocsizhattak a környéken; lovagolhattak "kobakkal" a fejükön, a lovas pályán akadályok között; párosan is ülhettek a lovakon, sőt még le is csúszhattak a lovak "farán" –persze csak a legbátrabbak!!!

A gyönyörű környezetben való játék, a friss, őszi levegő mindenkinek hamar meghozta az étvágyát! A kedves vendéglátók bográcsos paprikás krumplival várták a CSICSERGŐ-ket. Ebéd után még a karikás ostort is kipróbálhatták az apukák.

Gyereknek, felnőtteknek élmény volt ez a nap! Köszönet érte minden szervező kollégának, résztvevőnek és a vendéglátóknak!

Ökrösné Baji Katalin

óvodavezető


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!