Békésen nyit az ország első cigány vendéglője!


Cigány étel különlegességek, specialitások és napi menü már 580Ft –tól kiszállítással a KIRA VENDÉGLŐBEN! Október 17-től! (X)

Ásós Géza békési építőipari vállalkozó új projektje abban is különlegesség, hogy nem csak a tulajdonos és a személyzet egy része roma származású, de étlapra teszik, sőt a napi menüben is szerepeltetik a tradicionális cigány ételkülönlegességeket, mint például cigánytyúkos káposzta.

A Kossuth utcán álló egykori KIRA Büfé komoly belső átépítésen és jelentős bővítésen esett át, egy ultramodern HACCP tanúsítványú konyhát és kiszolgáló helységeket építettek hozzá, kerthelység és egy 50 főt befogadó vendéglő került kialakításra az épületben.

Az étterem főszakácsa Kozák Zsolt, aki több környező városban vezetett már konyhát.

580Ft –os A/B menüt és napi 5 választható menüt kínálnak munkanapokon és újdonságként szombaton is. A kiszállításért Békés területén nem kérnek külön összeget.

A Kira Vendéglő az Békési Cigánymisszió szerződött partnere, így jelentős mennyiségben főznek majd szociális ellátásban részesülők számára is. Bővebb információ erről a Cigánymissziónál kérhető.

A napi menü mellett természetesen étlapról is lehet választani helyben, de 1000Ft feletti rendelésnél ingyenes a házhozszállítás.

Amint az Ásós Géza a Mátrixnak elmondta, különös hangsúlyt fektetnek a minőségre, a tisztaságra, a precizitásra, az alkalmazottakra.

Bővebb információ: 06 20 801 6561

(X) Békés Mátrix Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!