JOE Bácsi a Liba 80as -90es évek bulijának vendége!


A szombati 80as -90es évek bulijának meglepetés vendége JOE BÁCSI, a békési "Olasz" akinél nagyobb euro –italo disco fan, talán nincs is a városban.

Békés Mátrix.:

Hogy kerülsz a pult mögé?

JOE Bácsi.:

Oli keresett meg, hogy mint régi nagy rajongó és gyűjtő, színesítsem zenei ötleteimmel az estét.

B.M.: Vezettél már ilyen bulit?

J.B.: Olival közösen csapatjuk, számít rám és azt gondolom, ezért a buliért, ahol különlegességek is megszólalnak, nagyon sok ismerősöm és barátom is el fog jönni – reggel óta hívogatnak, hogy tényleg ott leszek – innen üzenem, hogy igen! Sokan leszünk, sok régi arc és szerintem a fiatalok, a mostani törzsközönség is rákattan majd a bulira.

B.M.: Honnan ismered a zenéket, mit tudsz hozzátenni ehhez a bulihoz.

J.B.: Bátyám révén ( Yokko ) nagyon hamar megismertem a 80as éveket, ő aktív bulizó volt már akkor is, magam is jártam a Libában és más bulikban többször. Ami tetszett, hamar megjegyeztem, vagy akár meg is kérdeztem a DJ-ék től konkrétan, hogy ki ennek vagy annak az előadója.

Ma már minden elérhető a neten és állítom, azoknak a daloknak volt egy légköre, egy hangulata, nem tömeg tucc – tucc volt, hanem egyedi sláger, ha nem lett volna az, a kutya sem jegyzi meg máig a címét.

Sok barátom így gondolja és azok is, akik eljönnek egy ilyen 80as -90es évek bulijába. Szerintem sokan leszünk szombat este.

B.M.: Olival régebbi a kapcsolat

J.B.: Igen, vele már az emlékezetes dánfoki buli sorozat előtt is sokat beszélgettünk, mint ahogy most is kikéri a véleményem. Azt ígérem mindenkinek, aki eljön 30 alatt és felett, jól fogja magát érezni és talán az idősebbek is úgy érzik majd, valami visszatér a régi Liba szelleméből – legalább erre az estére

Azt kívánom, legyen úgy, mint régen volt!

B.M.: Köszi az interjút!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!