Kerékpárral a Kolbászfesztiválra!


Békéscsaba kerékpáros hálózatának dinamikus fejlődését kihasználva a Szervezők a környezettudatosság jegyében a kerékpáros szolgáltatásokat bővítették annak érdekében, hogy minél többen tudjanak kerékpárral érkezni a Kolbászfesztiválra, és kétkerekűjüket biztonságban tudhassák amíg ők a fesztivál forgatagába vesznek.

A két keréken érkezők kényelmét kerékpármegőrző szolgálja, a városban megszálló vendégeket a szálláshelyekre szállított kölcsönözhető kerékpárok várják.

Ha valaki a Kolbászfesztivál programjait egy kis mozgással szeretné kiegészíteni, akkor a Bringás Bázison a Fenntartható Térségért Alapítvány, a FETA szervezésében kerékpáros "hárompróbán" vehet részt, illetve a kipróbálhatja egy könnyű városnézés keretében a felső kategóriás Pedelec típusú elektromos hajtásrásegítéses kerékpárokat a békéscsabai elektromos-kerekpar.hu támogatásával. - kerékpár kölcsönzés (rendelkezésre áll mintegy 30 db kerékpár mobil szállítóeszközzel.

Előzetes igény esetén a szállásra visszük és onnan elszállítjuk, de a fesztivál területén is bérelhető) - kerékpármegőrzés (megőrzés reggel 9től a programok végéig) – díja: 200 Ft/nap, bérlet: 600 Ft/4 nap.A megőrzőt igénybevevők között hétfőn ajándékokat sorsolunk ki.- kerékpáros hárompóba

(1.- "Ismerd meg Békéscsabát" – kerékpáros eljutási verseny, 2.- lassúsági verseny, 3.- KRESZ-teszt).- városnéző kerékpártúra szervezés a Munkácsy Emlékházzal együttműködésben- kerékpárok díjmentes átvizsgálása – KRESZ-nek való megfelelés ellenőrzése. Díjmentes tanácsadás ehhez kapcsolódóan.- Pedelec típusú elektromos kerékpár kipróbálási lehetőség – Kipróbálhatja egy könnyű városnézés keretében a felső kategóriás Pedelec típusú elektromos hajtásrásegítéses kerékpárokat a békéscsabai elektromos-kerekpar.hu támogatásával.

További információ: BringásBázisSzervező:Fenntartható Térségért Alapítvány –FETAfeta.info.hu 5630 Békés, Iskola u. 13.feta.info.hu, Tel.: 36-70-37-96-322, feta.bekes@gmail.com

Helyszín:Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagiskola udvara, 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!