Élményvonattal a csabai kolbászfesztiválra


Élményvonat indul október 30-án a békéscsabai kolbászfesztiválra.

Eredeti házias ízek, igazi kulináris élvezetek a dél-magyarországi megyeszékhelyen. A kolbász kóstolás után minőségi borokkal csillapíthatják szomjukat a bor-vigadalom keretében ahol 30 pincészet kínálja vendégeinket.

Az egy-napos kirándulás során a nagy múltú fesztivál programjai szórakoztatják utasainkat, mint a mezőgazdasági kiállítás, játékos gyerekprogramok, zenés, szórakoztató programok és a különféle vetélkedők, versenyek. Békéscsaba városa a gasztronómia mellett számtalan látnivalóval is várja vendégeinket,

itt található Közép-Európa legnagyobb klasszicista evangélikus temploma emellett érdemes ellátogatni a Munkácsy Mihály Múzeumba is, ahol a művész több képe is megcsodálható.MENETREND
Budapest - Békéscsaba

Indulás: 8:50 Budapest Nyugati pályaudvar
Érkezés: 11:30 Békéscsaba
Útvonal: Budapest - Szolnok - Békéscsaba

Békéscsaba - Budapest
Indulás: 17.30 Békéscsaba
Érkezés: 20.05 Budapest Nyugati pályaudvar
Útvonal: Békéscsaba - Szolnok – Budapest

Részvételi díjak

Felnőtt Standard: június 30-ig megváltva 4990Ft /fő utána 5990Ft/fő
Gyermek Standard: június 30-ig megváltva 3990Ft/fő utána 4490 Ft/fő
Retro Pullman osztályon: június 30-ig megváltva 8990 Ft/fő utána 9990 Ft/fő

A kedvezményes részvételi díjak magukba foglalják az Élményvonat menettérti jegyet és a helybiztosítást. A MÁV Nosztalgia Kft személyzete biztosítja utasaink kényelmét az utazás időtartama alatt, az odaúton welcome drinkkel a visszaúton az Orfeum kocsiban élőzenével várjuk kedves utasainkat, és apró meglepetéssel készülünk a hazatérésre. A vonatban étkezőkocsi közlekedik (menü).

Utazás Retro Pullmann osztályon

A Retro Pullman osztályra érvényes részvételi díjak magukban foglalják menettérti jegyet és a helybiztosítást, valamint a korlátlan üdítőital illetve forróital fogyasztást. Utasaink választhatnak (foglaltságtól függően), két személyes fülkében , kisszalonban , vagy a nagyszalonban való elhelyezés között. A vonat személyzete egész úton gondoskodik az utasok kényelméről, illetve számos újság és magazin is ingyenesen a vendégek rendelkezésére áll. Az utazás során falatkákat az ülőhelyeken is felszolgálunk, illetve a vonat utasai a hazai pincészetek legjobb borai között is válogathatnak. Az ülőhelyen felszolgált büfé kínálatát és árait az alábbi linken tekintheti meg.

Belföldi útjainkra Üdülési csekkel is megválthatja jegyét!
Opcionális programként vendégeink látogatást tehetnek a Békési pálinkafőzdében.
Békési Programcsomag
Érdeklődő vendégeinknek kirándulást szervezünk Békésre, a híres békési pálinkafőzdébe ahol a pálinkafőzés folyamataiba nyerhetnek betekintést idegenvezető segítségével. Az ismertető séta után megkóstolhatóak lesznek a szeszfőzde legszínvonalasabb párlatai.

Az ár tartalmazza a busztranszfert a pálinkafőzde és Békéscsaba között. A kiránduláson való részvételt kérjük, a jegy megváltásakor jelezzék.

Jegyek válthatók 2011. 10. 28-ig a MÁV Nosztalgia Kft. irodájában a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. Tel.: (+36 1) 269-5242, vagy a www.mavnosztalgia.hu weboldalon.
További információ a (+36 1) 238-0558 telefonszámon kérhető. További info: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/menu/5/esemeny/440 http://csabaikolbaszfesztival.hu/news/read/4/elmenyvonattal-a-csabai-kolbaszfesztivalra


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!