Labdarúgás NB.II.: bravúros pontszerzés a Grosics Akadémián!


Megjelent: 2011 Október 28. ( Péntek ) 00:54
Módosítva: 2011 Október 28. ( Péntek ) 13:57
A Nemzeti Bajnokság 2. vonalában szereplő Békési Futball Club csapatai gólzáporos mérkőzéseken gyűjtögetik a pontokat!

Békési FC – Szarvasi FC 4 – 4 (1 – 4)

NB.II. Kiemelt Osztályú Országos U.19-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés, 10. forduló. Békés, 150 néző. V.: Kiss A.

Békési FC: Maczkó Márk – Megyeri Zsolt, Farkas Mihály, Ollé Péter (Debreczeni Mihály), Reszelő Rómeó – Római Jenő, Komlósi János (Csikós István), László Norbert, Antóni Zoltán – Reszelő József, Reszelő Márk, edző: Bíró Péter.

G.: Reszelő M. (25. p. és 75. p.), Reszelő J. (47. p. és 70. p.) ill. Furár R. (10. p.), Bakos K. (13. p.), Lós I. (20. p. és 28 p.).

Az első félidőt átaludta a hazai csapat, a 30. percben már 4 – 1 volt a vendégek javára. A szünetben sikerült rendezni a sorokat a békésieknek. Ollé helyett Debreczeni lépett pályára a félidőt követően. A második félidőben a Békési FC kapujához szegezte a vendégcsapatot, így már a 75. percben 4 – 4-et mutatott az eredményjelző. Az utolsó 15 perc már sajnos nem hozott újabb gólt a hazaiak részéről, pedig helyzetek sokasága maradt ki a vendégek kapuja előtt. Ha figyelmesebb és egy kicsit szerencsésebb a békési egylet a helyzetek alapján akár 8 – 4-es hazai győzelem is születhetett volna. Így a szarvasiak örülhettek az egy pontnak.

Grosics Akadémia – Békési FC 3 – 3 (1 – 2)

NB.II. Kiemelt Osztályú Országos U.19-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés, 11. forduló. V.: Czirbuly M.

Békési FC: Takács Máté – Megyeri Zsolt, Farkas Mihály, Reszelő Rómeó, Debreczeni Mihály – Ollé Péter – Rác Norbert, László Norbert, Reszelő József, Antóni Zoltán – Reszelő Márk, edző: Bíró Péter.

G.: Patkás Gergő (41. p.), Chiorean-Dósa Filip Eduard (56. p.), Máruska Vitalij (89 . p.) ill. Reszelő Márk (24. p. és 50. p.), Reszelő József (35. p.).

Nagy iramú és magas színvonalú, kemény mérkőzésen remek teljesítményt nyújtva nagyszerű játékkal szerzett pontot a Békési FC csapata a bajnokaspiráns otthonában. A vendégek számára szokatlan műfüvön lejátszott bajnoki mérkőzésen már a 35. percben 2 – 0-ra vezetett a békési egylet Reszelő József szenzációs góljával. A félidő lefújása előtt szépített a hazai csapat.

A második félidőt is nagy akarással, szép játékkal kezdték a vendégek. Az 50. percben mintegy 25 méterre az ellenfél kapujától szabadrúgáshoz jutott a Békés. Reszelő Márk állt a labda mögé és remek találatával gólt is szerzett, 1 – 3. A mérkőzés hátralévő részében még három óriási békési helyzet is kimaradt, amit sajnos a hazaiak az utolsó percben egy potyagóllal büntettek. A mérkőzés minden tekintetében rászolgáltak volna a békési srácok a győzelemre, de ez sajnos az utolsó percben elúszott. De így is nagyot küzdöttek a fiúk és meglepetést okoztak a milliárdos beruházással létrejövő Grosics Akadémia otthonában. Gratulálunk a Békési FC minden egyes tagjának!

HAJRÁ BÉKÉS!

Következő bajnoki labdarúgó-mérkőzések:

2011. október 29. (szombaton):

10 órakor: Békési FC – Szolnoki Máv FC KFT. /NB.II. U.17/

12 órakor: Békési FC – Szolnoki Máv FC KFT. /NB.II. U.19/

14.30 órakor: Békési FC – Nagybánhegyesi Rákóczi SE /Megye III.o./

helyszín: Békés Városi Sportpálya


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!