Zöld gombot kaptak a végzősök


Február 20-án végre megkapták a zöld gombok a 12.évfolyamok tanulói a Szegedi Kis István Református Gimnázium gombavató ünnepélyén. A zöld szín a termékenység, a természet, a megújulás színe, de a középiskolások életében többletjelentése is van: a diák finishben van, hamarosan megkezd?dik az érettségi id?szak. A még zöld, éretlen diák néhány hónap múlva már érettségi vizsgáról szóló bizonyítvánnyal lép ki a patinás iskola kapuján.

A három órás, rendkívül színes és változatos esti műsort a végzős 12.a és 12.c osztály állította össze.

Mozgalmas, néhol megható, néhol nevetésre fakasztó jeleneteikben tanárparódiákkal állítottak görbe tükröt az őket oktató pedagógusok elé, de volt hagyományos keringő, néptánc, zongoradarab, divatbemutató is.

Természetesen nem maradhatott el a végzős tanulók fényképes bemutatása - egy fotó gyermekkorukból és egy a tablóról. Az est fénypontja természetesen a seregszemle és a gombtűzés volt. A végzős osztályok:

12/A osztályfőnök:

Veres Krisztina

Tanulók Béládi Zoltán Dávid Bobály Dániel Cinanó Vivien Éva Dani Mercédesz Galló János Gudovics Anita Jenei István Kárai János Kincses Alexandra Gabriella Kiss Alexandra Mária Kiss Annamária Kiss Éva Kondacs Enikő Kovács Imre Lehoczki Balázs Megyeri Magdolna Mészáros Ákos Molnár Bernadett Molnár Péter Szabados Henriett Cintia Szabados János Szabó Alexandra Winter Adrián Záhorszki Júlia

12/C osztályfőnök: Dávid László

Tanulók Ádám Györgyi Andor Szilvia Balla Dóra Békési Ilona Dobi Mariann Domokos Annamária Földesi Marcella Gajdács Nikolett Erika Kertész Gábor Kopányi László Korcsok Tünde Kulcsár Zita Molnár János Nagy Orsolya Sebestyén Noémi Szabó Ágnes Emese Székely Edit Szűcs Éva Takács Bence Telegdi Edina Tomonyiczka Andrea Trubin Szilvia Váradi Éva


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!

Cimkék:


gombtűzés