Megjelent a Harangszó


December 16-án jelent meg a Békési Harangszó legújabb, karácsonyi száma, amelyet a következ? héten megkap minden református egyháztag. Advent negyedik vasárnapján már a templomból is ingyenesen elvihet? lesz.
Ennek a cikknek a mellékleteként is letölthet? a Békési Harangszó legújabb, karácsonyi száma, amelyet ingyenesen eljuttatunk azoknak, akik azt megrendelik a mucsia@citromail.hu email címen. A lap beszerezhet? továbbá a református lelkészi hivatalban is.
A legújabb szám a szeptember-december közötti id?szakot dolgozza fel, fókuszban a misszióval, amelyr?l a lap 6-7.oldalán olvashatunk. Ezen az ?szön gyülekezetünkben szolgált Csépe Andrea, Baráth János (Füzesgyarmat), Pet? Balázs (Budapest) és Feyér Sándor (Mez?berény), részt vehettünk ökumenikus reformációi istentiszteleten, valamint az elhunyt szeretteinkre emlékez? alkalmunkon. A lapban interjút olvashatnak Farkas János kántorral, aki immár négy éve dolgozik nálunk. Beszámolót kapnak a Borz utcai épületszárny átadásáról, Pálhegyi Ferenc el?adásáról, valamint elolvashatják Katona Gyula karácsonyi körlevelét. Egy cikk a Szúdy-kiállításról, egy másik a sikeres református bálról szól. A Békési Harangszó közli a gyülekezet elnökségének karácsonyi körlevelét.

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!