Ülésezett a missziói bizottság


Január 10-én ült össze a református gyülekezet missziói bizottsága, amely az egyházközség 2010-es feladatairól tanácskozott.
A bizottság els?dleges feladata a gyülekezet 2010-es missziói munkatervének elfogadása. A tavalyi év tapasztalatait elemezve készültek el az új esztend? tervei, de erre még a presbitériumnak is rá kell bólintania, amely január 26-án ül majd össze.
A 2010-es tervek között több tanfolyam és más rendezvény beindítása szerepel. Ismét beindul a Protestáns Esték rendezvénysorozat, valamint lesz egy olyan sorozat, amely a Szentírás Szövetség anyagi alapján a keresztyén hit alapjaiba vezet majd be. Békés ad otthont a Gyökössy Intézet beteglátogató-családlátogató képzésének is, amelyre gyülekezetünk több tagjai is jelentkezett. Ugyancsak Békésen lesz az SDG református diákszervezet ?szi középiskolai találkozója. Folytatódik a szül?k akadémiája is, valamint sor kerül a Szentháromság-vasárnapi és missziói vasárnapi hagyományos rendezvények megtartására is. Októberben a missziói vasárnapon várhatóan a református kórházmisszió munkájával ismerkedhetünk meg. A BÉTAZEN keretében megrendezett konferenciánk témája a 100 éves ökumenikus mozgalom lesz.

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!