Ima Haiti lakóiért


Mint ismert, hatalmas természeti katasztrófa pusztította el héten Haitit, a karibi szigetországot. Kérünk minden testvérünket, imádkozzanak a földönfutóvá lett, gyászoló emberekért, valamint a nekik segítséget nyújtókért.
Ima Haitiért

IMA HAITIÉRT

Együttérz? Istenünk,kérünk, tekints le most Haiti népére. Emlékezzél meg ebben a rettenetes eseményben testileg-lelkileg megsebzett testvéreinkr?l jóságosan és kegyelmesen.

Takard be kegyelmeddel azokat, akikre rátört ez a tragédia, szereteteddel borítsd be, s ?rizd meg ?ket mély fájdalmuk közt is a hitben. Bár most belevesztek a félelembe, aggodalomba, de Te megkeresheted, és kiemelheted ?ket ebb?l a mélységb?l.

Urunk, Istenünk, Kérünk, vezess minket egyházadként az együttérzés és a cselekv? szeretet útján, hadd találjuk meg a leghatékonyabb és gyors segítés módját, hogy segítsük gyógyítani a sajgó, friss sebeket, plántáljunk reményt a megrettent szívekbe, s juttasd eszünkbe, hogy amikor az egyik tag szenved, vele szenved az egész test is.

Így minden szenved? tagja a Testnek a gyógyulás reményével viselheti fájdalmát, a mi Urunkba vetett hit által, aki meghalt, de feltámadott érettünk, él, hogy éljünk Általa, és Ura marad ennek a világnak, meg a szenved?knek is kegyelme és szeretete által. Ámen.

Imádság a Book of Common Worship presbiteriánus liturgiakönyv alapján.
Fordította, átdolgozta Dr. Békefy Lajos.
www.reformatus.hu

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!