Újságot ad ki iskolánk


Életképek rólunk - ezzel a címmel jelent meg a Békési Harangszó cím? református gyülekezeti lap mellékletének szánt iskolai újság, amelyet kézhez kaphat a gyülekezeti újságunkkal együtt.

A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iksola és Kollégium, valamint a fenntartó Békési Református Egyházközség együttm?ködésének szép példája ez az újság, amelyet itt pdf-formátumban letölthet.


Az újság négy oldalon, a Békési Harangszó cím? református gyülekezeti lap mellékleteként szerezhet? be ingyenesen a Békési Református Egyházközség lelkészi hivatalában, valamint a református templomban az iratterjesztésben az istentiszteletek idején.


Az els? oldalon a szerkeszt?k bemutatják az els?s osztályok tanítóit, valamint az ?ket segít? pedagógusokat, a második oldalon pedig az általános iskolai tagozatról kapunk életképeket. Dr. Soósné dr. Héjja Gyöngyi igazgató-helyettes írása a beiskolázással kapcsolatban tartalmaz érveket, hogy miért érdemes ezt az iskolát választani. Végül a Polgár Lajos Emlékversenyr?l és az iskolai nyelvoktatásról kapnak információkat az olvasók.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!