Szombaton báloznak a békési sportolók!


Megjelent: 2011 November 3. ( Csütörtök ) 13:19
Módosítva: 2011 November 4. ( Péntek ) 20:30
Óriási az érdeklődés az idei Sportbál iránt eddig közel 250 jegy kelt el. Két éve hagyományteremtő szándékkal elindított Békési Sportbál idén november 5-én este fél hétkor folytatódik.

A bál fővédnökei Vajda Attila olimpiai - és világbajnok kenus és Izsó Gábor Békés Város polgármestere. Az est díszvendégei Vantara Gyula - Magyar Olimpiai Bizottság Békés megyei tagja, Békéscsaba polgármestere valamint Dankó Béla - Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének utánpótlásért felelős tagja.

Tavaly a jegy eladás több mint fél millió forintot hozott a helyi sportszerveztek konyhájára. A jegy vásárlásakor idén is szavazni lehet, hogy mely szervezet részesüljön a belépő eladásából befolyt bevételből. Idén is több sportrelikviát bocsátanak kalapács alá többek között ifj. Balzsai Károly és Erdei Zsolt (Madár) által dedikált bokszkesztyűt, a Pick –Szeged kézilabda csapata által dedikált mez és Vajda Attila ajándéka. A bevételt ezúttal is a sportszervezetek között arányosan osztja szét a szervező, Békés Város Önkormányzata. A svédasztalos vacsorát övező zenés hangulatot a Grund Együttes biztosítja. Jegyeket valamint támogatójegyeket elővételben vásárolhatnak a Polgármesteri Hivatalban Kálmán Tibornál vagy a Városi Sportcsarnokban, Békésen november 2-ig.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!