2009. évi Szociális Expo


2009. november 12-13.
Tisztelt Elnök Úr/ Elnökasszony!

2009. november 12.-13.-án a Szociális Szakmai Szövetség és a Szociális Innováció Alapítvány másodszor rendezi meg a Szociális EXPO-t, mely egy kétnapos szakmai fórum és kiállítás.
Ebben az évben az EXPO kiemelt témája a többcélú kistérségi társulások bemutatkozása, az ott elért eredmények és jó gyakorlatok bemutatása.
Szívesen látnánk az Önök kistérségébõl azon intézmények bemutatkozását, amelyek innovatív szolgáltatási formákat hoztak létre, a területet támogató, vagy ahhoz kötõdõ szervezetek bemutatkozását.
Hasznos lenne, ha a többi kistérség, a társszakmák és a széles nyilvánosság megismerhetné a jó gyakorlatokat és megismerhetné azokat az új módszereket, amelyek a kistérségekben az integrációt és a fejlõdést szolgálják.
Részvételi lehetõség: a standbérlet a két napra 100 000.- Ft, azaz Egyszázezer forint. Egy standon több szervezet is bemutatkozhat egyidejûleg.
Részvételi szándékukat kérjük szeptember 15-ig visszajelezni.
Reméljük, hogy a mellékelt felhívással sikerült érdeklõdésüket felkelteni rendezvényünk iránt és kiállítóként üdvözölhetjük Önöket az EXPO-n.

Üdvözlettel:
Dr Talyigás Katalin
ügyvezetõ
-- Szociális Innováció Alapítvány1073 Budapest, Erzsébet krt. 51.Tel./Fax: + 36 1 341 0004 TÁMOGASSA A SzIA-T ADÓJA 1%-VAL! ADÓSZÁMUNK: 18157327-2-41 Látogassa meg oldalainkat!www.szia.orgwww.ertunkvannak.huwww.ertunkvannak.eu

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!