Békési KEF aktuális taggyûlése


A Békési KEF tagjai 2010. március 10-én találkozót tartottak, melyen meghallgatták a résztvevõk a Nemzeti Drogmegelõzési Intézet megjelent munkatársainak elõadásait.
Fehér Richárd az NDI KEF tanácsadó munkatársa ?A KEF-ben közremûködõ szakterületek együttmûködése - Közösségi célok és eszközök? c. Fábián Róbert az NDI szociológus munkatársa ?A társadalmi-gazdasági környezet szerepe az egészségkárosító magatartásformák gyakoriságában? címmel tartott eladást és konzultációt a résztvevõknek.
Érdeklõdve várják a KEF tagok a 2009. októberétõl decemberéig tartó kutatás eredményét; a 8-10. osztályos diákok ismereteit és véleményét mértük az egészségkárosító magatartási formákról. Megkérdezésre kerültek a diákok tanárai is, az egészségfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalataikról, javaslataikról. Jelenleg az adatgyûjtés elemzése és a tanulmány elkészítése történik.
Az elõadások után konzultáltak a résztvevõk a március hónapban Békésen megrendezésre kerülõ két szakmai tanácskozásról is:
Együtt a jövõnkért-avagy önkéntes és kortárssegítõk bevonása a szociális és gyermekvédelmi ellátás tevékenységeibe? 2010.március 24.
?Droghasználókkal kapcsolatba kerülõ szakemberek képzése Békés megyében? 2010. március 26.
A programra mindenkit szeretettel várnak a szervezõk! Információ kérhetõ: 66/643-991, www.bekesmenta.hu

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!