Guruló Mûhely


A Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja 2008-ban elindította Társadalmi Megújulás Operatív Program 1.4.2-es projektjét GURULÓ címen (MEREK TÁMOP 1.4.2), aminek köszönhetõen a mozgáskorlátozott emberek foglalkoztatását, önálló életvitelét segítõ eszközfejlesztõ mûhely és szolgáltatási hálózat épült ki Magyarország mind a 7 régiójában. A Dél-Alföldi régió mûhelye Mórahalmon található
Tisztelt Intézményvezetõ!

A Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja 2008-ban elindította Társadalmi Megújulás Operatív Program 1.4.2-es projektjét GURULÓ címen (MEREK TÁMOP 1.4.2), aminek köszönhetõen a mozgáskorlátozott emberek foglalkoztatását, önálló életvitelét segítõ eszközfejlesztõ mûhely és szolgáltatási hálózat épült ki Magyarország mind a 7 régiójában. A Dél-Alföldi régió mûhelye Mórahalmon található.

A projekt lényege a mozgáskorlátozottak által használt segédeszközök egyénre szabása, forgalmazása, javítása, átalakítása és tisztítása. Célunk, hogy ezen szolgáltatásokkal a lehetõ legmegfelelõbb eszközt biztosítsuk a mozgásukban korlátozott emberek számára, mely által megkönnyíthetjük integrációjukat mind a társadalomba, mind a munkaerõpiacra.

Az aktualitás, ami miatt megkerestük Önöket, hogy mûhelyeink nem csak telephelyeinken, hanem kiszállás útján is nyújtanak szolgáltatásokat.

Ha hozzájárulásukat adják, akkor a mûhely vezetõje, mozgásterapeutája és egy mûszerész ellátogatna az Önök Intézetébe, és igény szerint felmérné ellátottjaik segédeszközeit. Kisebb beállításokat, illetve javításokat a helyszínen el tudunk végezni díjmentesen. Átalakítás, vagy alkatrészt igénylõ javítás esetén pedig egyedi árajánlatot adunk. Ezt követõen eldönthetik, hogy kérik-e azt a szolgáltatásunkat, vagy sem. Mindezen szolgáltatásaink a garanciás és a garancián túli segédeszközökre egyaránt vonatkoznak.

A kiszállási díj, az eszközökkel kapcsolatos tanácsadás, valamint az árajánlat tétel is ingyenes szolgáltatásunk.

Amennyiben érdekli Önöket az általunk kínált lehetõség, kérem telefonon, vagy elektronikus formában jelezzenek vissza nekünk.

Elérhetõségeink:
e-mail: morahalom@merek.hu
fekete.gabor@merek.hu

babicz.tamas@merek.hu
tel.: 06 62-202-126
06 20-569-50-93 (Fekete Gábor)
cím: 6782 Mórahalom, Szegedi út 69-75. Inkubátor Ipari park C/2

Köszönettel,
Fekete Gábor Mórahalmi mûhelyvezetõ
Babicz Tamás Mórahalmi mozgásterapeuta

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!