Családi Jó Gyakorlat pályázati lehetõség


A pályázók köre: Magyarország területén mûködõ családsegítõ szolgálatok, vagy más családokat segítõ szervezeteknél dolgozó szakemberek egyénileg vagy teamben.....
„Pünkösdi Pályázat” Jó Gyakorlatok Pályázati felhívás

A Nemzeti Család és Szociálpolitikai Intézet Családsegítés Országos Munkacsoportja pályázatot hirdet „Jó gyakorlatok” címmel Magyarország területén mûködõ családsegítõ szolgálatok munkatársai számára.

1. A pályázat célja:

Felkutatni és közismertté tenni a Magyarország területén a családsegítõ szolgálatok, vagy más családokat segítõ szervezetek által végzett mintaértékû gyakorlatokat, a hét régióban kiemelkedõ, példamutató és fenntartható innovatív fejlesztéseket. Bemutatásukkal, az információk cseréjével tovább erõsíteni:

· a családsegítõ szolgálatok szerepét a szociális ellátórendszerben, valamint

· a helyi közösségre és globálisan a társadalmi fejlõdésre gyakorolt hatását.

A megvalósított programok eredményeinek megismerésével – országos kiadvány készítése - a tapasztalatok átadásával, a hasznosítható példák erejével bátorítani a szociális területen dolgozó szakembereket, intézményeket elképzeléseik, céljaik valóra váltására.

2. A pályázók köre:

Magyarország területén mûködõ családsegítõ szolgálatok, vagy más családokat segítõ szervezeteknél dolgozó szakemberek egyénileg vagy teamben.....

Többit lásd: www.bekesmenta.hu/modszertan/dokumentumok/Családi Jó gyakorlat Pályázat


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!