Interjú Pálfi Zolival a szombati megabuli előtt!


„Nem volt Békésen olyan vendéglátó egység, ahol ne csináltunk volna bulit”
Míg a kulturális központ kápolna termében Békés megye legőrültebb rock zenekarai bontják a falat, a nagyteremben Békés város legjobb retro DJ-je várja a táncolni vágyókat. Rendhagyó ez az alkalom, mivel retro diszkó és rock buli még nem volt így együtt, egy helyszínen. Ki ne ismerné Pálfi Zolit a Dübögős bulikból?! A diszkó időpontja 2011. november 12. (szombat) 22:00 óra. A belépő 500.- Ft. Mézes fogadós meggy és körte (egyet fizet, kettőt kap) akcióval várunk minden kedves táncos lábú fiatalt és idősebb korosztályt, akikben még benne van a retro érzés… Interjú Pálfi Zolival: - Ha jók az információim, 1988-ban kezdted a "DJ mesterséget". Hogyan kerültél kapcsolatba a diszkózással? – érdeklődtünk Pálfi Zolitól. -Stúdió szakkörösként a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában iskolai diszkók lebonyolításában segédkeztünk, ezeket előbb Szöllősi Szilárd, illetve Nyárfádi Gábor vezényelték, később önálló iskolai bulim is volt. Így kezdődött….. - A ’90-es évek elején megismerted Szatyi és onnantól kezdve nem volt megállás. A Liba, a Szingapur, a Borozó diszkókat is a Te neveddel fémjelezték. Milyenek voltak a húsz évvel ezelőtti diszkók? Könnyebb volt bulit csinálni? - A Libresszóba és a Borozóban is, mint "DJ tanonc" tevékenykedtem Szatyiék mellett, valójában ezeken a helyszíneken tanulgattam tőlük a diszkózást. Alkalmanként lehetőséget kaptam arra, hogy élesben kipróbálhassam magam. A Dübögőben (későbbi Szingapur) már valóban én voltam a házigazda DJ. A húsz évvel ezelőtti és a mostani bulik nagyon hasonlítanak abban, hogy a jó hangulatért a DJ-nek mindenkor keményen meg kell dolgoznia. - Egy kis pihenő után, közel három évig újra diszkóztál a Dübögő tetőteraszán. Milyen érzés volt újra a ott játszani? Voltak-e régi arcok vagy teljesen kicserélődött a közönség? - Szép emlékeim vannak a régi Dübögős időkről, örömmel vállaltam a bulikat. Meglepő volt látni, milyen jól együtt tud mulatni szinte minden korosztály. Természetesen sok régi dübögős is ellátogatott a teraszra, ez külön öröm volt számomra. - Te is szereplője voltál az I. Békés-dánfoki Zenei Fesztiválnak. Milyen élményeid vannak a fesztiválról? - Különös hangulata van egy szabadtéri bulinak. Jó volt részese lenni, remélem lesz folytatás. - A következő bulid a Békés Városi Kulturális Központban lesz 2011. november 12-én. Itt még nem igazán volt ilyen jellegű rendezvény. Mire számítasz az este folyamán, és mit üzensz a békési táncos lábú közönségnek? - Mit üzenek? Csináljunk egy hatalmas bulit akkor éjjel….!!! – hallhattuk Pálfi Zolitól.

Míg a kulturális központ kápolna termében Békés megye legőrültebb rock zenekarai bontják a falat, a nagyteremben Békés város legjobb retro DJ-je várja a táncolni vágyókat. Rendhagyó ez az alkalom, mivel retro diszkó és rock buli még nem volt így együtt, egy helyszínen. Ki ne ismerné Pálfi Zolit a Dübögős bulikból?!
A diszkó időpontja 2011. november 12. (szombat) 22:00 óra. A belépő 500.- Ft. Mézes fogadós meggy és körte (egyet fizet, kettőt kap) akcióval várunk minden kedves táncos lábú fiatalt és idősebb korosztályt, akikben még benne van a retro érzés…

Interjú Pálfi Zolival:
- Ha jók az információim, 1988-ban kezdted a "DJ mesterséget". Hogyan kerültél kapcsolatba a diszkózással? – érdeklődtünk Pálfi Zolitól.
-Stúdió szakkörösként a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában iskolai diszkók lebonyolításában segédkeztünk, ezeket előbb Szöllősi Szilárd, illetve Nyárfádi Gábor vezényelték, később önálló iskolai bulim is volt. Így kezdődött…..

- A ’90-es évek elején megismerted Szatyi és onnantól kezdve nem volt megállás. A Liba, a Szingapur, a Borozó diszkókat is a Te neveddel fémjelezték. Milyenek voltak a húsz évvel ezelőtti diszkók? Könnyebb volt bulit csinálni?
- A Libresszóba és a Borozóban is, mint "DJ tanonc" tevékenykedtem Szatyiék mellett, valójában ezeken a helyszíneken tanulgattam tőlük a diszkózást. Alkalmanként lehetőséget kaptam arra, hogy élesben kipróbálhassam magam. A Dübögőben (későbbi Szingapur) már valóban én voltam a házigazda DJ. A húsz évvel ezelőtti és a mostani bulik nagyon hasonlítanak abban, hogy a jó hangulatért a DJ-nek mindenkor keményen meg kell dolgoznia.

- Egy kis pihenő után, közel három évig újra diszkóztál a Dübögő tetőteraszán. Milyen érzés volt újra a ott játszani? Voltak-e régi arcok vagy teljesen kicserélődött a közönség?
- Szép emlékeim vannak a régi Dübögős időkről, örömmel vállaltam a bulikat. Meglepő volt látni, milyen jól együtt tud mulatni szinte minden korosztály. Természetesen sok régi dübögős is ellátogatott a teraszra, ez külön öröm volt számomra.
- Te is szereplője voltál az I. Békés-dánfoki Zenei Fesztiválnak. Milyen élményeid vannak a fesztiválról?
- Különös hangulata van egy szabadtéri bulinak. Jó volt részese lenni, remélem lesz folytatás.
- A következő bulid a Békés Városi Kulturális Központban lesz 2011. november 12-én. Itt még nem igazán volt ilyen jellegű rendezvény. Mire számítasz az este folyamán, és mit üzensz a békési táncos lábú közönségnek?- Mit üzenek? Csináljunk egy hatalmas bulit akkor éjjel….!!! – hallhattuk Pálfi Zolitól.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!