Több mint 400 kisiskolás vett részt egy békési színielőadáson


Frakk megnősült - gyermek mesedarab volt látható a Békés Városi Kulturális Központ színpadán.
2011. november 17-i gyermekszínházi előadás, melyre 409 fő helyi és környékbeli kisiskolás volt kíváncsi. A teltházas előadáson Irma nénit, Károly bácsit és Frakkot minden kisgyerek ovációval fogadta, a szálakat természetesen a két, minden lében kanál, elkényeztetett macska szőtte, kiknek sorsa Frakk érkezésével pecsételődött meg. Bánatukban vándorútra keltek, de Frakk nagy szívének köszönhetően a mese végére mindannyian újra egymásra találtak, Frakk pedig feleségre is. A darab a Fogi Színház színművészeinek előadásában volt látható.
A következő zenés mesedarab, melyet ugyancsak a Békés Városi Kulturális Központban láthatnak óvodás korú nézőink, a Meskete Meseszínház "Minden egér szereti a sajtot" c. előadása lesz november 23-án.

Nagy sikerrel zajlott a 2011. november 17-i gyermekszínházi előadás, melyre 409 fő helyi és környékbeli kisiskolás volt kíváncsi.

A teltházas előadáson Irma nénit, Károly bácsit és Frakkot minden kisgyerek ovációval fogadta, a szálakat természetesen a két, minden lében kanál, elkényeztetett macska szőtte, kiknek sorsa Frakk érkezésével pecsételődött meg. Bánatukban vándorútra keltek, de Frakk nagy szívének köszönhetően a mese végére mindannyian újra egymásra találtak, Frakk pedig feleségre is.

A darab a Fogi Színház színművészeinek előadásában volt látható.A következő zenés mesedarab, melyet ugyancsak a Békés Városi Kulturális Központban láthatnak óvodás korú nézőink, a Meskete Meseszínház "Minden egér szereti a sajtot" c. előadása lesz november 23-án.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!