Papírgyűjtésbe kezd a békési Kajak - Kenu szakosztály!


De a PET palacknak és a kartonnak is örülnének! Felhívás:
Kedves Békésiek!
"Papírt a kajak – kenunak!"
A következő kéréssel fordulunk Önökhöz: A Békési Kajak – Kenu Club elindítja a "Papírt a kajak – kenunak!" programját. Ennek keretében arra kérjük Önöket, hogy a felhalmozódott papír, kartont illetve PET-palack hulladékukat folyamatosan jutassák el hozzánk a telephelyünkre: Békés, Tátra utca 36. (kajak-kenu csónakház).
Abban az esetben, ha módjuk van ilyen módon segíteni kis egyesületünket, örömmel fogadjuk azt, és egy telefonos egyeztetést követően szívesen látjuk Önöket vízitelepünkön. Amennyiben problémát jelent a szállítás, rendszeres időközönként körbejárjuk a várost, és a telefonon megbeszéltek alapján elhozzuk Önöktől a papírhulladékot, vagy nagyobb mennyiség esetén igyekszünk azonnal megoldani a szállítást.
Elérhetőségeink:
Békés, Tátra utca 36., kajak - kenu csónakház:
o hétfő – szerda – péntek:16-19 óra
Pankotai Gábor vezetőedző: 0630/378-6628
E-mail: tibi.kalman@gmail.com
Segítségüket előre is köszönjük!
Tisztelettel: a klub vezetése

Kedves Békésiek!"Papírt a kajak – kenunak!"

A következő kéréssel fordulunk Önökhöz: A Békési Kajak – Kenu Club elindítja a "Papírt a kajak – kenunak!" programját. Ennek keretében arra kérjük Önöket, hogy a felhalmozódott papír, kartont illetve PET-palack hulladékukat folyamatosan jutassák el hozzánk a telephelyünkre: Békés, Tátra utca 36. (kajak-kenu csónakház).Abban az esetben, ha módjuk van ilyen módon segíteni kis egyesületünket, örömmel fogadjuk azt, és egy telefonos egyeztetést követően szívesen látjuk Önöket vízitelepünkön.

Amennyiben problémát jelent a szállítás, rendszeres időközönként körbejárjuk a várost, és a telefonon megbeszéltek alapján elhozzuk Önöktől a papírhulladékot, vagy nagyobb mennyiség esetén igyekszünk azonnal megoldani a szállítást.
Elérhetőségeink:• Békés, Tátra utca 36., kajak - kenu csónakház:o hétfő – szerda – péntek:16-19 óra• Pankotai Gábor vezetőedző: 0630/378-6628• E-mail: tibi.kalman@gmail.com

Segítségüket előre is köszönjük!

Tisztelettel: a klub vezetése


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!