Hová tegyük a töves fenyőt, ha már nem fér el a kertben?


Január 3-tól remek helyet biztosítanak nekik a Dánfoki Üdülőközpont területén! A részletek:
A meghitt karácsony elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül. Az ünnepek elmúltával azonban sokaknak már terhet jelent a fenyőfa, változatos módon igyekeznek megszabadulni tőle.
Szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy örökbe fogadjuk karácsonyfáját!
Örömmel vesszük mindazok jelentkezését, akik nem tudják elhelyezni a fenyőfájukat és a kuka mellé dobni sajnálnák. A Dánfoki Üdülőközpont örökbe fogadja a gyökeres fenyőfákat és kiülteti azokat Dánfok területére.
A feleslegessé vált fákat 2012. január 3-tól 9-ig várjuk 8:00 - 16:00 között a Békés Városi Kulturális Központban (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25. - 2012. január 1-től Kecskeméti Gábor Kulturális Központra változik) illetve 8:00 - 18.00 óra között a Dánfoki Üdülőközpontban, ahová január 9 -ét követően is várjuk a felajánlott gyökeres fenyőket.

A meghitt karácsony elképzelhetetlen karácsonyfa nélkül.

Az ünnepek elmúltával azonban sokaknak már terhet jelent a fenyőfa, változatos módon igyekeznek megszabadulni tőle.Szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy örökbe fogadjuk karácsonyfáját!Örömmel vesszük mindazok jelentkezését, akik nem tudják elhelyezni a fenyőfájukat és a kuka mellé dobni sajnálnák.

A Dánfoki Üdülőközpont örökbe fogadja a gyökeres fenyőfákat és kiülteti azokat Dánfok területére.A feleslegessé vált fákat 2012. január 3-tól 9-ig várjuk 8:00 - 16:00 között a Békés Városi Kulturális Központban (5630 Békés, Jantyik M. u. 23-25. - 2012. január 1-től Kecskeméti Gábor Kulturális Központra változik) illetve 8:00 - 18.00 óra között a Dánfoki Üdülőközpontban, ahová január 9 -ét követően is várjuk a felajánlott gyökeres fenyőket.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!