Étterem után itt a kolbász!


Megjelent: 2011 December 20. ( Kedd ) 14:40
Módosítva: 2012 Január 10. ( Kedd ) 09:37
Ásós Géza újabb vállalkozása a Békési Cigánykolbász, amely az első ilyen jellegű az országban és az ünnepek után már kapható lesz Békésen.

A Kira Vendéglő után itt a következő nagy dobás! Elkészült az első adag eredeti Békési Cigánykolbász, amely vastag és vékony, erős és édes változatban jelenik majd meg az ünnepek után több békési kisbolt polcain.

A Békésen gyúrt, Mezőberényben füstölt Békési Cigánykolbász sertésből készül és markánsabban fűszerezettebb, mint más kolbászok, egyesítve a békési tájjellegű fűszerezést a tradicionális cigány ízekkel.

Ásós Géza elmondta, egyelőre kisebb mennyiségben gyártják a Békési Cigánykolbászt, de számos partnerrel, beszállítóval folynak tárgyalások az országos terjesztésről is, a későbbiekben üzletláncok bevonásával.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!