Könyvet adott ki Mucsi András


Megjelent: 2011 December 22. ( Csütörtök ) 11:48
Módosítva: 2011 December 27. ( Kedd ) 09:38
Történelem tantárgyhoz írt jegyzete hasznos segítséget nyújt az érettségi felkészüléshez.
Megjelent Mucsi András jegyzetének második, bővített kiadása
Elsősorban a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium diákjainak ajánlja az elmúlt napokban megjelent könyvét Mucsi András, az iskola tanára és számos közéleti tisztség betöltője, amelynek címe: Történelmi áttekintés 111 tételben. A kiadványt a Békési Református Egyházközség jelentette meg 300 példányban, ebben Békés Megye Önkormányzata támogatta. A kiadványban 111 tételben tekinti át a szerző az egyetemes és magyar történelmet az ókortól napjainkig. Elmondása szerint a közép- és emelt szint követelményei közül szinte mindent feldolgozott. A terjedelmes könyv 1500 Ft-ért a református lelkészi hivatalban is megvásárolható.

Megjelent Mucsi András jegyzetének második, bővített kiadása

Elsősorban a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium diákjainak ajánlja az elmúlt napokban megjelent könyvét Mucsi András, az iskola tanára és számos közéleti tisztség betöltője, amelynek címe: Történelmi áttekintés 111 tételben.

A kiadványt a Békési Református Egyházközség jelentette meg 300 példányban, ebben Békés Megye Önkormányzata támogatta. A kiadványban 111 tételben tekinti át a szerző az egyetemes és magyar történelmet az ókortól napjainkig. Elmondása szerint a közép- és emelt szint követelményei közül szinte mindent feldolgozott. A terjedelmes könyv 1500 Ft-ért a református lelkészi hivatalban is megvásárolható.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!