Hóember Bajnokság és évzáró rendezvény a Surman Box Clubnál


Megjelent: 2011 December 28. ( Szerda ) 19:07
Módosítva: 2011 December 31. ( Szombat ) 13:06
Hóember Bajnokság, majd évzáró buli a Borozó étteremben, a Békés megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat támogatásával!

2011. december 17.-én 14 órai kezdettel a Surman Box Club és a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat egy közös rendezésű küzdősport rendezvényt tartott "Hóember Bajnokság" elnevezéssel a Surman Box Club edzőtermében. A rendezvényt támogatta még a Békési Borozó étterem, és annak vezetője Gál László!

A rendezvényt a Békés Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke Dógi János nyitotta meg, szavaiban dicsérte és méltatta azokat a sportolókat, akiknek a minden napi életükben nagy szerepet játszik a sport, hiszen véleménye szerint a mindennapi életben elengedhetetlenné válik az egészséges élet megéléséhez a minden napi sportolás.

Ezt követően elkezdődtek a küzdelmek, amelyek főként az ökölvívás szabályrendszerében kerültek meg rendezésre, de Muay- Thai; Thai-Box; K1 és Low-Kick szabályrendszerben is megmérkőztek néhányan. Ezek a mérkőzések valójában egy nyílt edzés volt, így adva lehetőséget a betekintésre, a kíváncsi egyéneknek.

Résztvevők névsora: Ifj. Surman Zoltán, Csapó Elek, Tóth Izsák, Csordás Balázs, Füredi János, Vári Péter, Bimbó Lajos, Váradi Tamás, Szalkai László, Samu Nikolett, Nagy Regina, Papp Gabriella, Lévai Anikó, Tüzes Attila, Kabai Benjamin, Szakálos Csaba, Nedró Balázs, Lovas Laura, Németh Regina, Vári Ferenc, Budai László, Joó Gábor, Szakálos Tamás, Rózsavölgyi Richárd, Szalontai Mihály, Varga Csaba.

Erre a rendezvényre valóban igaz volt, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel, hiszen minden résztvevő egy emlék éremmel lett jutalmazva.

Ennek ellenére igen kitűnő és élvezetes mérkőzéseket tekinthetett meg a kilátogató, mivel abban sem volt hiány, hiszen az edzőterem szinte zsúfolásig megtelt.

A küzdelmek végeztével a rendezvény a Békési Borozó étteremben folytatódott, ahol az étterem vezetőjének, Gál Lászlónak a támogatásával megtartott vacsorán díjátadásra is sor került.

Díjazottak:

2011-es évben elért kiemelkedő eredményeiért: Ifj. Surman Zoltán, Váradi Tamás, Csapó Elek, Szakálos Tamás, és Papp Gabriella részesültek jutalomban.

2011-es évben elért eredményeiért: Samu Nikolett, Nagy Regina, Rózsavölgyi Richárd, Szalontai Mihály, és Csordás Balázs vehették át jutalmukat.

2011-es évben végzett munkájukért: Bimbó Lajos és Váradi Zoltán kapott elismerést.

Ezt követően a tanítványoktól az odaadó munkájáért Surman Zoltán is át vehetett egy díjat.

A vacsorát követően egy igen jó hangulatú zenés, táncos mulatsággal zárta le az évet a Surman Box Club.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!