Megérkezett az első fenyő Dánfokra


Megjelent: 2012 Január 3. ( Kedd ) 13:53
Módosítva: 2012 Január 4. ( Szerda ) 09:31
Várják a feleslegessé vált karácsonyi töves fenyőket az üdülőközpontba!
Ma reggel érkezett meg felhívásunkra az első fenyőfa, melynek új otthona a Békés-Dánfoki Üdülőközpont lesz. Mester Péter, a Békési Városvédő-és Szépítő Egyesület elnöke ajánlotta fel a Dánfokot működtető kulturális központ részére fenyőfáját, mely az ünnepek alatt mint feldíszített karácsonyfa a lakását ékesítette. Holnaptól azonban az üdülőközpont parkját szépíti, reméljük további társaival együtt.
Amennyiben töves fenyőt vásároltak karácsonyra és nincs lehetőségük otthon elültetni, kidobás helyett ajánlják fel részünkre és mi elöltetjük Dánfok területén. Erre lehetőségük január 9-ig van. A fákat a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 8:00 - 16:00 óráig, illetve a Békés-Dánfoki Üdülőközpontban 8:00 - 18:00 óráig várjuk.
Felajánlásaikat ez úton is köszönjük!

Ma reggel érkezett meg felhívásunkra az első fenyőfa, melynek új otthona a Békés-Dánfoki Üdülőközpont lesz. Mester Péter, a Békési Városvédő-és Szépítő Egyesület elnöke ajánlotta fel a Dánfokot működtető kulturális központ részére fenyőfáját, mely az ünnepek alatt mint feldíszített karácsonyfa a lakását ékesítette.

Holnaptól azonban az üdülőközpont parkját szépíti, reméljük további társaival együtt.

Amennyiben töves fenyőt vásároltak karácsonyra és nincs lehetőségük otthon elültetni, kidobás helyett ajánlják fel részünkre és mi elöltetjük Dánfok területén. Erre lehetőségük január 9-ig van.

A fákat a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban (Békés, Jantyik M. u. 23-25.) 8:00 - 16:00 óráig, illetve a Békés-Dánfoki Üdülőközpontban 8:00 - 18:00 óráig várjuk.

Felajánlásaikat ez úton is köszönjük!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!