Békési vállalkozói támogatás a Dr Hepp kiemelkedő diákjainak!


Megjelent: 2012 Január 4. ( Szerda ) 09:06
Módosítva: 2014 Június 22. ( Vasárnap ) 13:56
Kállai Sándor vállalkozó a legjobb sport és tanulmányi eredményt elérő diákoknak adott át ajándékokat. - A Dr Hepp Tagintézmény beszámolója a Békés Mátrixon.

Tagiskolánk Kállai Sándor vállalkozó jóvoltából már másodjára kapott lehetőséget arra, hogy jutalmazza az erre érdemes tanulókat.

Tantestületünk javaslata alapján választottuk ki azokat, akik kiemelkedő sporteredményeik, kitartásuk, szorgalmuk alapján méltóak erre. A felajánlóval egyeztetve, mint a tavalyi évben is, ismét könyvutalványt vehettek át a gyerekek december 15-én iskolánk közösségi termében.

Az ajándékok átadása előtt ünnepi műsorral kedveskedtek a jelenlevő gyerekeknek és családtagjaiknak iskolánk azon tanulói, akik egyben az Alapfokú Művészeti Iskola növendékei is.

Szavalatot is hallhattunk Orbán Eszter és Karsai Csaba 4. osztályos tanulóktól.

A műsor után iskolánk igazgatónője Kis Eszter, Kállai Sándor vállalkozó és Izsó Gábor polgármester úr adta át a jutalmakat.

Izsó Gábor polgármester úr, gratulált a gyerekek által elért eredményekhez, megköszönte a gyerekeknek és felkészítőiknek a kiemelkedő eredményeket, külön elismeréssel szólt Kállai Sándor vállalkozónak, aki jövedelméből immár második éve támogatja iskolánk kiemelt teljesítményt nyújtó tanulóit, és valamennyiőjüknek békés, áldott karácsonyi ünnepeket kívánt, melyet a rendezvény végén tanulóink az iskola ajándékaival köszöntek meg.

További részletek és a videó elérhető itt:

http://users.atw.hu/heppiskola/aktualis/hela/dec/kallai-dij/dij.htm


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!