Ismét megyei döntőt nyert a Dr Hepp csapata


2012. január 19.Helyszín a Hepp Tagiskola tornaterme.Sokadik alkalommal találkoztak itt a Játékos Sportvetélkedő megyei fordulóján résztvevő, alsós tanulókból álló csapatok, akik városukban a legjobbnak bizonyultak. A bemelegítés közben a szurkolók izgatottan latolgatták az esélyeket.

A program elején Veres Zsolt köszöntötte a résztvevő csapatokat.Igazgatónőnk, Kis Eszter megnyitója után kezdődött a versengés: a csapatok kilenc fordulós vetélkedőn mérték össze erejüket, gyorsaságukat és állóképességüket. Volt itt társhordás karikával, futás váltóbottal, "Bújj és karikában fuss"-játék, négykézlábjárás, kötélhajtás, akadálypálya, labdával és labda nélkül, labdavezető váltó és floorball-váltó.

Egészen délig tartott a nagy verseny, amelyen 6. helyezett lett a kondorosi Petőfi István Általános Iskola.5. helyen végzett a gyulai Implom József Általános iskola4. helyezést ért el az orosházi Eötvös József általános iskola csapata.És most azok, akik az érmeket vehették át iskolánk tagintézmény vezetőjétől, Deákné Domonkos Juliannától:3. helyezésért bronzérmet kapott a békéscsabai Kazinczy Ferenc Általános Iskola csapata.Ezüstéremmel a 2. helyen végzett és a területi fordulóra továbbjutott a gyulai 5. Számú Általános Iskola válogatottja.Aranyérmet szerzett, tehát a területi fordulóra továbbjutott a házigazda békési dr. Hepp Ferenc Tagiskola csapata.

A győztes csapat tagjai:Csökmei Petra, Horváth Gabriella, Vida Borbála, Balázs Attila, Korcsok Dániel, Római Norman, Kis Bernadett, Klement Ildikó, Sárközi Renáta, Karsai Csaba, Kiss Attila, Surman Csaba, Durkó Judit, Böőr Kinga, Poroszlai Virág, Horváth Zénó, Perdi Zsombor és Makovei Miron.A csapatot Puskás Károly irányításával tagiskolánk testnevelői készítették fel. A versenyről készült videó megtekintehtő

itt:

http://users.atw.hu/heppiskola/aktualis/hela/jan/sport/jatekos.htm


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!