Temetőben, egy sírhoz kötve találtak kutyát Békésen!


Békés városában a Rózsa temetőnek a végén egy sír kerítéséhez kötöztek egy fiatal foxikutyát de úgy , hogy mozdulni sem tudott , a fejét nem tudta se föl se le hajtani. AKI TUD A GAZDÁJÁRÓL VAGY AZ ELKÖVETŐJÉRŐL jelentkezzen, a békési állatvédők nem hagyják annyiban az esetet.

Sokat elmond annak az "embernek" a lelkivilágáról, aki az alábbi esetet tette. A kuytusnak szerencséje volt, az elkövetőnek NE legyen!

A legborzasztóbb pedig az, hogy egy gumipókkal kötözte ki a szerencsétlent és annyira rá volt szorulva a nyakára, hogy már alig kapott levegőt és hangja sem volt már. Lehet, hogy napokig ott szenvedett, nagyon sovány és rémült.

Ollóval tudtuk csak levágni a nyakáról a gumit, mert annyira rászorult a nyakára. Amikor közeledtünk felé morgott de szinte tudta, hogy segítünk rajta, mert ahogy lekerült a zsineg a nyakáról odabújt az ölünkbe , nyalt bennünket és ha beszélni tudna mondaná : KÖSZÖNÖM !Reméljük aki ezt tette vele valamikor ezt vissza kapja az élettől és kérjük, ha valaki felismeri a kutyust hogy kié azonnal értesítsen bennünket és mi megtesszük a szükséges lépéseket !

Bővebb infó: www.bekesiallatvedok.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!