A rock zene forradalma! - Békési Rockzenekarok Találkozója


Helyszin: Kulturális Központ
Megjelent: 2012 Február 22. ( Szerda ) 10:43
Módosítva: 2018 Június 30. ( Szombat ) 17:10
Igazi forradalmi hangulat és rock zene vár arra, aki 2012. március 17-én ellátogat a Kecskeméti Gábor Kulturális Központba, ahol ismét öt zenekar borzolja a kedélyeket.

Ezen az estén a nu-metál, a thrash core, a hard rock és a metál mint zenei hangzás is képviselteti magát. Várunk minden rock zenét kedvelőt egy igazán őrült bulira. Az est fellépői: - DARK REVENGE /Békéscsaba/ - DREADFUL PEACE /Körösladány/ - FELIDAE /Békéscsaba/ - SCARECROW /Békéscsaba/ - NU! /Békéscsaba/ --------------------------------------------------------------------------------

Helyszín: Kecskeméti Gábor Kulturális Központ 5630 Békés, Jantyik Mátyás utca 23-25. Kapunyitás: 19.00 óra, pontos kezdés 20.00 óra Belépő: 500.- Ft/fő Bővebb infó a 06-20/ 400 2337 – es telefonszámon, vagy a csokmei.gabor@gmail.com címen.

Az intézmény névváltozása senkit ne tévesszen meg. A jól megszokott környezetben, Békés megye legkiválóbb bandái zenélnek a legjobb közönségnek!

A már hagyománnyá vált rendezvényen a zenekarválasztásnál fontos szempont, hogy változatos stílusú csapatokat hívjunk meg. Ezen az estén a nu-metál, a thrash core, a hard rock és a metál mint zenei hangzás is képviselteti magát. Várunk minden rock zenét kedvelőt egy igazán őrült bulira.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!