Nyíregyháza - Békési FKC


Eredmények, értékelések

FELNŐTT MÉRKŐZÉS:NYKSK-Nyír-Komplett – Békési FKC 22 – 21 (11-10) Nyíregyháza, 500 néző.Vezette: Dohány, Varga. Békés: Ardeleán – Kocsis, Kósa 3, Molnár S. 5 (2), Kardos 2, Polgár 3, Mohácsi 5 (1).Csere: Domokos – Papp, Bereczki 2, Varga Attila, Molnár Z., Győri 1 (1), Roczó.Edző: Gávai Ferenc. Nyíregyháza legjobb dobói: Tarnavölgyi 5, Szűcs 4.Kiállítások: 10 ill. 10 percHétméteresek: 2/2, ill. 7/4.

Az eredmény alakulása:13. perc 3-318. perc 8-837. perc 14-1357. perc 21-18

Gávai Ferenc:

Sajnos nem voltak jó előjelek, hiszen több sérültünk volt: Vojkovics Gyula beteg volt, nem is tudott eljönni a mérkőzésre; Molnár Zoltán szintén beteg volt, de vállalta a játékot; illetve Varga Antal is betegséggel küzdött, de ő nem tudott pályára lépni. Mérkőzés közben megsérült Kardos Róbert is. Látszik, nem voltunk könnyű helyzetben, ráadásul a Nyíregyháza kezdősora igen jó. Meg volt az esélyünk a pontszerzésre.

Jó kapusteljesítményünk volt, szerintem az átlagnál is jobban védekeztünk, viszont a támadójáték hagyott kívánnivalót maga után. Sajnos sok egyéni hibát elkövettünk, de még így is meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést, ha a játékvezetők hagyják. Aki ismer, tudja, hogy próbálok nem elfogult lenni, de úgy éreztem, hogy nem szerették volna, ha mi nyerünk a mérkőzésen. Nagyon fontos lett volna ez a mérkőzés, hiszen elég nagy hibát követtünk el előtte való héten. Más út nincs, csak előre, a következő mérkőzésen kellene valami nagyot teljesíteni. Nem lesz egyszerű, mert veretlen csapat ellen játszunk,aki elég nagy önbizalommal játszik, hiszen 16 mérkőzésen keresztül nem kapott ki. Úgy gondolom, ha főleg lelkileg fel tudom készíteni a társaságot, természetesen technikailag és szakmailag is, akkor van esélyünk. "Vért kell inni", nincs más lehetőségünk.

Ha most sikerülne nyerni a hétvégén, visszahozná a respektünket. Azon leszünk, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Ardeleán Péter:

Az őszi teljesítményünk alapján sejtettük, hogy nagyon nehéz tavasz elé nézünk. Sajnos a mostani már a második vereségünk, ami igazából neheze, de nyerhető lett volna. Mindenképp jobb teljesítményre van szükség, illetve mostanában sajnos tendenciává vált, hogy felállt fal ellen viszonylag keveset tudunk lőni, és igazából ez okozta most is a vereséget. Változtatnunk kell a támadó játékunkon, hiszen most egy nagyon nehéz sorozat előtt állunk, ahol a siker érdekében mindenképp össze kell szednünk magunkat, illetve csapatmunkai összteljesítményt javítanunk kell.IFJÚSÁGI MÉRKŐZÉS:NYKSK-Nyír-Komplett – Békési FKC 37 – 32 (16-19)Nyíregyháza, 100 néző.Vezette: Márton, Szikszay. Békés: Styop, Kiss – Győri 7 (1), Farkas 1, Kánya 7, Hegedűs, Ivanics, Branyiczki, Roczó 2, Domokos 4, Ménesi K, Tar, Ménesi Sz. 11 (2).Edző: Kádas László Nyíregyháza legjobb dobói: Rontó 9 (2), Tuska 9.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!