Támogassa adományával a „Hét Krajcár” hétvégi gyermekélelmezés


Bizonyára mostanra nem ismeretlen a „Hét Krajcár” elnevezésű hétvégi, gyermekélelmazési program, mely még tavaly januárban indult útjára Izsó Gábor polgármester kezdeményezésére.

2011-ben 96 fő magánszemély és vállalkozó valamint 14 különböző helyi szervezet segített az ételosztásban a szervezésben és támogatta adományával a programot.

A küldetés idén, hogy a nemes célt szolgáló program gördülékenyen folytatódjon. A szakemberek számára egyértelművé vált, hogy a társadalmi összefogásra épülő kezdeményezésre szükség van, hiszen tavaly közel hatezer adag meleg étel került kiosztásra a rászoruló gyerekek között.

Segítse ön is adományával a "Hét Krajcár" hétvégi gyermekélelmezési programot. Egykor hét krajcár, ma pár ezer forint – ha eljut a megfelelő helyre – valós segítség lehet azoknak, akikkel szűkmarkúan bánt a sors. Közülük is a legkisebbek azok, akik a legtöbb figyelmet igénylik.

A szervezők számítanak az eddigi adományozók hozzájárulására, de a programhoz még most is bárki csatlakozhat vagy adományával hozzájárulhat az alábbi bankszámlaszámon.

A Családért Alapítvány számlaszáma: Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet 53200077-11061164 (Közlemény:Hétkrajcár)


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!