BFKC: MA jön a Ceglédi KKSE!


Megjelent: 2012 Március 2. ( Péntek ) 21:41
Módosítva: 2012 Március 3. ( Szombat ) 10:01
A tabella élén álló Ceglédet fogadjuk szombaton.

A tabella élén álló Ceglédet fogadjuk szombaton.Egy győzelemmel és két vereséggel a hátunk mögött készülünk a Ceglédi KKSE ellen. A ceglédiek a 2011/2012-es szezonban veretlenek, így kellőképpen fel kell készülnünk.Az őszi szezonban idegebnben játszottunk, akkor 28-19 arányú vereséget szenvedtünk. Legjobb góllövőink akkor Molnár Sándor volt 5 találattal, míg Molnár Zoltán 4-szer talált az ellenfél kapujába.Az ellenfél több ismerős arcot is találhatunk majd, hiszen Cegléden játszik Gyuris Patrik (ifjúsági beállónk volt), Molnár István (átlövő) és Varga Péter (balszélső) is.

Gávai Ferenc a holnapi derbiről. Sok problémával küszködünk: ez az influenzajárvány sem tett jót senkinek, én is beteg voltam - nem mintha ez számítana a legjobban.

Sajnos vannak sérültjeink: Kardos Robi most kezd edzeni, illetve tegnap megsérült Molnár Zoli is, mindkettejük játéka kérdéses. Nem túl jó előjelekkel várjuk a mérkőzést, de úgy gondolom, hogy a békési szív átlendít majd a sok problémán. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, több okból is: az ellenfelünk tele van önbizalommal, ráadásul egy jó csapatról van szó, ők az elsők a bajnokságban, bajnokesélyesek. Két mérkőzéssel ezelőtt mi is elmondhattuk ezt magunkról. Nem vagyunk jó passzban, sajnos két olyan mérkőzést vesztettünk el, amit megnyerhettünk volna.

A csapat életében vannak ilyen nehéz pillanatok is, ezeket át kell vészelnünk valahogy. Itt az első lehetőség, hogy visszatérjen az önbizalmunk, hogy újra harcban legyünk a dobogóért. A nehézségek ellenére úgy érzem, hogy tisztességesen felkészültünk, és hogy ez mire lesz elég, holnap kiderül. Nagyon fontos lenne a szurkolók biztatása, ami sokat segíthetne abban, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!