Túralehetőségek intézmények, iskolák részére!


A megyei önkormányzat fórumot szervez pénteken Békéscsabán, ahol konkrét pályázati lehetőségeket ismertetnek!

"Ne csak lájkold Erdélyt, lépd át valóban a határokat!"

Ebben a valós határátlépésben segít a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Határtalanul! program című pályázati felhívása, mellyel általános iskolák, szakképző intézmények és gimnáziumok diákjai juthatnak el Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja valamint Horvátország és Szlovénia magyarlakta területeire.

A szoros pályázati határidő miatt a Békés Megyei Önkormányzat 2012. március 30-án, pénteken 10.00 órától fórumot szervez az érdeklődő intézményeknek, ahol a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. programigazgatója, Csete Örs ad tájékoztatást a felhívásról és válaszol a felmerülő kérdésekre, majd Lettner Balázs projektvezető segít a sikeres pályázatkészítés műhelytitkaiban.

Az előadásra közoktatási intézmények vezetőit, illetve az intézmények pályázatkészítésért felelős munkatársait várják az új Megyeházára, Békéscsabán, az Árpád sor 18. szám alatt.

Jelentkezni korlátozott létszámban lehet még a 441-141/128-as melléken, illetve az andras.szatmari@bekesmegye.hu e-mail címen.

A részletes felhívások és az adatlapok a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (www.bgazrt.hu) a főoldalon a Határtalanul menüpontra kattintva, illetve a Határtalanul! program honlapján, a www.hatartalanul.eu oldalon érhetők el.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!