Manócska farsang-Református Óvoda


Elérkezett a várva-várt nap a Manócska csoportba is, hiszen március 9-én délután fél öttől megtarthattuk a farsangi mulatságunkat. A szép számmal megjelent nézőközönség elsőként a nagycsoportosok köszöntő versét hallgathatták meg, majd a kiscsoportosaink kis műsora következett. Ízelítőt adtak az óvodában eltöltött napok során tanult versekből, mondókákból, dalosjátékokból és egy kis télűző tánccal zárták műsorukat. A csoportunk sajátossága révén német nyelven is megszólaltak a kicsik is néhány mozgással kísért mondóka, dalocska révén.

A nagycsoportosok egy vidám, tréfás, táncokkal tűzdelt leány-legénycsúfolódó játékot adtak elő. Majd a műsor végén a németül is elhangzott néhány játékos vers, dal.

A jelmezes felvonulás következett ahol számos ötletes, és jópofa öltözékben sorakoztak fel a gyerekek Aztán megkezdődött a tánc, a lakoma a finom süteményekből, szendvicsekből. Az estét a tombolasorsolás zárta ahol sok szép értékes ajándéknak örülhettek a gyerekek. Jó hangulatban, sok mókával, tánccal elbúcsúztattuk a telet.

Boglárka óvónéni.

Tételek: 1 - 20 / 353 (18 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!