Új helyen Kira, Békés egyetlen éjjel - nappali büféje!


Megjelent: 2012 Április 4. ( Szerda ) 11:24
Módosítva: 2012 Április 6. ( Péntek ) 09:53
Óriási hamburgerek készülnek 24 órában a Berényi úton, a Vízművek mellett heti hétnap!

Nagycigány kedvence, Fonák és Góliát, a három legkedveltebb hamburger fajta, amelyért még a város másik végéből is átjönnek a vevők – tudtuk meg Ásós Gézától, aki elmondta, hogy az étlapon található 12 fajta hamburgerből egyértelműen ez a három a slágertermék, mind kiadós mérete és tartalma miatt is.

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy minden termékünk szinte teljesen békési termelők áruiból készül, így a felhasznált zöldségek, pékáru, egyéb hozzávalók is itt helyben, Békésen készülnek – mondja Ásós Géza.

Külön kategória a Családi Hamburger, amely a legnagyobb méretű termék, ennek csak a puffancsa 40dekás, 4 hamburgerhússal és 30dkg sajttal, zöldségekkel együtt több mint 1kg-os a végsúlya és kifejezetten családok számára készítjük, de sokan egyedül is megpróbálkoznak az elfogyasztásával – ám ez eddig még senkinek sem sikerült – neveti Géza.

Közkedvelt a 15 X 15 ös méretű Kira szendvics is, amely alapját- a többi Kira termékhez hasonlóan – a békési Druckker Pékség készíti egyedi megrendelésre.

Hogy ne csak beszéljünk róla, most olvasóink is kipróbálhatják – egy kis szerencsével – hogy meg tudnak e birkózni a hatalmas Családi Hamburgerrel! Nyerj egy Családi Hamburgert a Kira Büfé felajánlásából!

Katt ide:

http://www.bekesmatrix.hu/index.php?contentSite=news&itemId=54410&page=0


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!