NBII- es kosármeccs a Karacsban


Megjelent: 2012 Április 5. ( Csütörtök ) 13:20
Módosítva: 2012 Április 6. ( Péntek ) 09:54
2012.április 7- én szombaton 17.00 órától NBII- es bajnoki mérkőzés lesz a Karacs Iskola tornatermében. A Békési SZSK csapata a Földes Miskolcot látja vendégül.

Mindkét csapat a bajnokság élmezőnyéhez tartozik. A 4. és 5. helyezettek párharca nagyon fontos a bajnokság végeredménye szempontjából. Mindkét csapat 5 vereséget szenvedett el eddig. A Miskolc annyiból áll kedvezőbb helyen, hogy hazai pályán győzni tudott Korcsogék ellen.

Elmúlt héten szintén hazai pályán játszott a Békés. A bajnokság alsóházába tartozó Hatvan volt az ellenfél. Mondhatjuk, hogy jól sikerült a főpróba a szombati meccs előtt, mert a szezon pontcsúcsát érte el a BSZSK. 130 ponttal terhelték meg Nagy Ádámék a hatvani kosarat. Látványos, zsákolásokkal, szép kosarakkal fűszerezett mérkőzéssel hangoltak a fiúk a Miskolc ellen.

Az idegenben elszenvedett néhány pontos vereség miatt a visszavágás, a revans is fűti a hazai csapatot.

Mivel a cél a dobogó, így nem fér bele több botlás a bajnokság utolsó szakaszában, így nagyon készülnek Balog Vilmos edző játékosai.

Mindenki játékra kész, néhány kisebb sérülés hátráltatja csupán a csapatot, így a legerősebb összetételben várják a hétvégi rangadót.

A Békési SZSK vezetősége, játékosai várják a csapat szurkolóit a Karacs Iskola tornatermébe szombaton 17.00 órától.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!