Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfi mérkőzés a Karacsban


Megjelent: 2012 Április 5. ( Csütörtök ) 13:40
Módosítva: 2012 Április 7. ( Szombat ) 14:33
Új időpontban a mérkőzés! A Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban szereplő Békési SZSK II. hazai pályán fogadja a Jászberény csapatát. Kedd este 19.00 órától mérkőznek a csapatok a Karacs Iskola tornatermében.

A Békési SZSK II. csapata az idén is benevezett a Jász- Nagykun-Szolnok megyei férfi bajnokságba. A 12 csapatos bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzése lesz vasárnap a Karacsban. Az ellenfél az NBI A osztályban szereplő Jászberényi KSE U20- as csapata lesz, akik az első helyen állnak a tabellán. A békési csapat a 4. pillanatnyilag, győzelme esetén a 3. helyre léphet előre.

Az első mérkőzésen nagy csatában 3 ponttal kikaptak a békési fiúk, hazai pályán jó esélyük van a visszavágásra.

Nehezíti Balog Vilmos edző dolgát, hogy a csapat legponterősebb játékosát, Korcsog Györgyöt legutóbb kiállították, így ő nem szerepelhet ezen a fontos mérkőzésen.

Április 1- jén a tavalyi ezüstérmes Szolnoki Baglyok csapatát fogadták Szalay Krisztiánék, s a mérkőzés a vendég csapat sportszerűtlen magatartása miatt a 4. negyed elején félbeszakadt. A szövetség fegyelmi bizottsága a pályán elért eredményt hagyta jóvá, így a BSZSK II. 71-43- ra nyert.

A békésiek szeretnének a bajnokság rájátszásában a legjobb négybe kerülni, s titkos céljuk a bajnoki cím megszerzése. Ehhez fontos állomás lesz a keddi mérkőzés.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!