Kábítószer használó fiatalok korai kezelésbe vétele


Helyszin: Békés
Megjelent: 2012 Április 13. ( Péntek ) 08:20
Módosítva: 2012 Szeptember 14. ( Péntek ) 14:41
Továbbképzés címe: „Kábítószer használó fiatalok korai kezelésbe vétele” – szakmai műhely A program engedélyszáma: M-03-043/2011. A továbbképzési pontérték: 15 pont A továbbképzés szervezője: Mentálhigiénés Egyesület Dél-alföldi Regionális Szociális Módszertani Intézmény tagja Pszichiátriai és Szenvedélybeteg ellátás módszertana A továbbképzés célja: A program célja, hogy a fiatalkorúakkal foglalkozó szakemberek is képesek legyenek kezelni a drogproblémát, ismerjék a drogfogyasztás egyéni és társadalmi okait, a megelőzés és kezelés lehetőségeit.

Tájékoztatom arról, hogy az Országos Szociális és Gyermekvédelmi Továbbképzési és Szakvizsga Bizottság által minősítést nyert "Kábítószer használó fiatalok korai kezelésbe vétele" akkreditált szakmai műhely továbbképzési programról. A minimum 18 fő, maximum 25 fő jelentkezése után, megyénként, kihelyezetten, a munkahelyhez minél közelebb tervezzük az indítást, a tervezett illetve a jelentkezési létszámtól függő időpontokban.

Továbbképzés címe: "Kábítószer használó fiatalok korai kezelésbe vétele" – szakmai műhely

A program engedélyszáma: M-03-043/2011.

A továbbképzési pontérték: 15 pont

A továbbképzés szervezője: Mentálhigiénés Egyesület Dél-alföldi Regionális Szociális Módszertani Intézmény tagja Pszichiátriai és Szenvedélybeteg ellátás módszertana

A továbbképzés célja: A program célja, hogy a fiatalkorúakkal foglalkozó szakemberek is képesek legyenek kezelni a drogproblémát, ismerjék a drogfogyasztás egyéni és társadalmi okait, a megelőzés és kezelés lehetőségeit.

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 jelentkezesi_lap 45KB
2 meghivo_terv 66.5KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!