Céhálózat Pályázat


Megjelent: 2012 Február 14. ( Kedd ) 15:25
Módosítva: 2012 Április 27. ( Péntek ) 09:26
CÉHÁLÓZAT EGYESÜLET által kiírt pályázaton az alábbi tevékenységekre nyertünk támogatást, mely pszichiátriai betegek nappali ellátásunk zavartalan működésében segítenek.

CIVIL-2011-B/028

A pályázat célja

Egyszeri támogatás a fogyatékos és pszichiátriai beteg személyek számára nappali, bentlakásos (ápoló-gondozó otthoni, rehabilitációs intézményi, lakóotthoni vagy átmeneti elhelyezést nyújtó) intézmények folyamatos és biztonságos működésének, és ez által az igénybevevők számára a zavartalan ellátáshoz jutásának garantálása, továbbá segítségnyújtás a működést veszélyeztető, nem várt ellátási problémák megoldásához, valamint a hatékony és korszerű szolgáltatás erősítéséhez.

Elnyert összeg: 601.125 Ft

Pályázat tartalma: Nappali ellátásunk programjának színes palettája segíti az ügyfeleket állapotuk javulásában vagy szinten tartásában, programjainkat az ő igényeikre alapozva szervezzük meg: önsegítő csoport működtetése, irodalmi klub, képességfejlesztő és szabadidős programok, elsősegélynyújtó program, egészségnapok megszervezése, egyéni esetkezelések, szociális segítségnyújtás, képzés-és álláskeresés segítése. A nappali ellátásaink a közösségi ellátásokból fejlődött, teljes mértékben az addig saját lakókörnyezetében gondozott ügyfelek igényeire épülve, valós szükségletre reagálva alakult.

Jelen pályázat hozzájárul a nappali ellátásunk biztonságosabb működéséhez melyből különböző, az ellátás működéséhez elengedhetetlen szolgáltatásokat (rezsi ktg., pszichiáter konzultáns díjazása, telekommunikációs ktg.) tudtunk megfinanszírozni, valamint lehetőséget kaptunk nagyobb mennyiségű, az adminisztrációt segítő dologi költségek megfinanszírozására.

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 cehdoc 57.5KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!