Egészségvédelmi nap a Hepp Tagiskolában


Forrás: Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola
Helyszin: Dr. Hepp tagiskola
Megjelent: 2012 Május 1. ( Kedd ) 10:46
Módosítva: 2012 November 5. ( Hétfő ) 11:18
Városi vállalkozók is támogatták a Hepp Tagiskola egészségnapi programjait

2012.04.19-én a hagyományainkhoz híven egészségnapot tartottunk iskolánkban. A gyerekek kedvenc programjaként, forgott az "egészségkerék" az aulában, ahol játékos formában nyerhettek a tanulók különböző nyereményeket (Listerine szájvíz, matrica, pogácsa, glutén mentes mézes sütemény, Naturella fűszerek stb.). A feladat részeként csupán egy egészséggel kapcsolatos kérdésre kellett helyesen válaszolni, és ezután megpörgetni a kereket. Köszönjük Szarvas Rékának az egész délelőtti helytállását, valamint Samu Hedvignek a sokszor igen bonyodalmas szervező munkáját.

Kilenc órától a tornateremben egy jó hangulatú zenés aerobic órán vehettek részt az önként jelentkező diákok. Ezúton is köszönjük Tóth Szilvia edzőnek a lelkes és izzasztó órát.

A nap másik fő helyszíne az orvosi szoba volt, ahol a diákok és az iskola dolgozói különböző szűréseken vehettek részt. (vérnyomásmérés, vércukorszint mérés, testsúly, testmagasság mérés, BMI számolás, testzsírszint mérés, talpvizsgálat) Köszönjük a Levendula Patika két dolgozójának: Grettingerné Nemes Andreának, és Jeszenszky Attilának, valamint Dobos Katalin vezető védőnőnek, a Corazon egészség teszter , Pedikom talpbetét gép és a vércukorszint mérő készülék használatának lehetőségét, illetve az önfeláldozó munkáját.

8. B. osztály tanulói készítettek fantáziadús alkoholmentes plakátokat. Műveiket egész nap megtekinthette az iskola apraja-nagyja.

A nap zárásaként egészségtotót kitöltő diákok, illetve a programokon résztvevők között nyereményeket sorsoltunk ki. Gratulálunk a szerencsés nyerteseknek.

Köszönet a támogatóinknak, segítőinknek hiszen nélkülük ez a nap nem jöhetett volna létre

Az esemény videójához kattints ide!

http://users.atw.hu/heppvideo/filmek/2012-egeszsegn.htm


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!