Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztivál


Megjelent: 2012 Május 21. ( Hétfő ) 10:15
Módosítva: 2012 Május 22. ( Kedd ) 10:48
Kapcsolódj ki aktívan! – 2012. május 24-28.

Látogass el a második Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztiválra május 24. és 28. között, a pünkösdi hosszú hétvégén.

Több túra nemben is kipróbálhatod magad, az 5 napos Vándortúra keretén belül pedig akár Romániát is célba veheted, teheted ezt gyalog, biciklivel vagy kenuval is. De ha inkább csak egy sörpadon üldögélnél, akkor sem fogsz unatkozni, mert számos családi program közül válogathatsz. Idén három városban is, Békésen, Békéscsabán, és Gyulán, várnak a színes, változatos és garantáltan szórakoztató programok.

Május 26-án, pénteken Békésen kapcsolódhatsz ki a családi- és aktív túra programokkal, este pedig a Bikini együttes biztosítja a fergeteges hangulatot.

Mindenki próbálja kipihenni magát, mert május 27-én, szombaton folytatódnak a programok Békéscsabán. A nap, vidám és kreatív játszóházakkal indul a Gyermeknap alkalmából, ezen kívül kipróbálhatod a jógát és számos aktív családi programot is, délután pedig élvezheted a látványos színpadi táncbemutatókat.

A esti hangulatért az Adam’s Comedy és a Grandmother’s Jam lesz a felelős a díjnyertes Árpád Pálinka jóvoltából.

Mivel három a magyar igazság, május 28-án, hétfőn a Gyulai programokon folytatódik a vigaszság.

Megígérhetjük, hogy senki nem marad éhen vagy szomjan, mert a gasztronómia most is főszerepet kap mind három városban a jellegzetes, minőségi ételeknek és italoknak köszönhetően.

Határtalan kalandok várnak!

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 leporello 10.78MB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!