Dicsőséges országos versenyen a Szegedi diákjai


Minden évben meghirdeti országos levelezős versenyét a nagykőrösi Arany János Református Általános Iskola. Ebben a tanévben is nagy érdeklődés kísérte tanulóink részéről a bibliaismereti és a biblia illusztrációs versenysorozatot. A Szegediből évfolyamonként 2-2 tanulónak volt lehetősége bizonyítani felkészültségét és tehetségét három fordulóban. Az országos döntőbe öt gyermeket hívtak be, akik május 18-án az iskola új autóbuszával indultak a nemes versengésre Arany János kedves városába. A református templomban lelki segítséget kaptak a gyerekek, hogy az izgalmaikat hagyják Istenre. Míg a versenyzők a feladatlapokat töltötték, illetve ecsettáljukból a legszebb színeket keverték, addig a kísérők virtuális városnézésen vettek rész a gimnázium épületében, ahol helyet kapott Arany János meggyfabotja. Ebéd után került sor az eredményhirdetésre, melyen minden gyermekünk dobogós helyet ért el.

Így: Tóth Barbara 2.b az illusztráció kategóriában II. helyen végzett, Balogh Barbara 3.b - szintén illusztráció - III. helyen szerepelt.

Trescsik Ádám 3.b. II. helyet, Nagy László 5.a II.helyet és Somlyai Norbert 5.b III. helyet szerezték meg bibliaismeretből. A szép eredményekért Istené legyen a dicsőség!

Mészáros Gáborné és Szabó Balázsné Bondár Mónika kísérő pedagógusok

Letölthető dokumentumok

# Fájlnév Méret
1 nagykorosi_szoveg 13.14KB

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!