Szakmai napot szervezett a BVSZSZK


2012. május 23-án a Dél-alföldi Régió Családsegítő Szolgálatai Módszertani Tanácskozást tartottak Békésen. A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ Vezetője Kádasné Öreg Julianna bemutatta a résztvevőknek Békés várost és az Intézményt, színvonalas előadást tartott az Adósságkezelési Tanácsadásról Kertész Eszter a Békés Város Polgármesteri Hivatal szociális ügyintézője és Borsos Krisztina a BVSZSZK adósságkezelési tanácsadója;a régiós családgondozói nagy érdeklődéssel hallgatták a Békési jó gyakorlatokat, a társszervek példaértékű együttműködéséről szóló beszámolót.

A nap folyamán dr. Gyulai Edina a mediáció jelentőségéről beszélt a mindennapi konfliktusos helyzetekben valamint Oláh Erika tájékoztatást tartott a Bűntetés Végrehajtatási Intézetekben zajló szociális munkáról, a fogvatartottak szabadulás után szociális reintegrációs lehetőségeiről.

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ részére történelmi nap volt a szakmai tanácskozás, melynek kapcsán az intézményfejlesztési elképzelések alapján nem csupán a családsegítés hanem más szociális szolgáltatások tekintetében is helyet kíván adni hasonló jellegű rendezvényeknek.

Tételek: 1 - 20 / 26 (2 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!