Országos 5. helyezés a kézilabda Diákolimpián


Országos 5. helyezést értek el a Kistérségi Iskola, Sportiskola tanulói a kézilabda Diákolimpián

KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2012. június 17-19 között Szegeden került megrendezésre a Kézilabda Diákolimpia országos döntője III. korcsoportban (5-6- osztály), melyen a Békési Kistérségi Iskola csapata is részt vett.

8 csapat mérte össze tudását ezen a 3 napon. Számunkra kedvezőtlenül alakult a sorsolás, ugyanis bekerültünk a "halálcsoportba".Ebben a csoportban voltak még a Szeged, Budapest és Nagyatád iskolái is. A másik csoportban voltak a tatabányai, a nyíregyházi, a gyöngyössolymosi és a celldömölki iskolák.

Az első 2 csoportmérkőzésen minősíthetetlen játékvezetéssel 1-1 gólos vereséget szenvedtünk a szegedi és a budapesti csapatoktól. A Nagyatádot viszont sikerült 3 góllal legyőznünk, így a csoportunkban 3. helyet tudtunk elérni. A helyosztón a gyöngyössolymosi Nagy Gyula Testnevelés Tagozatos Iskola csapata lett az ellenfelünk, amely mérkőzésen lendületes, szép játékkal 10 gólos győzelmet értünk el, így iskolánk országos 5. helyezett lett.

A csapat tagjai: Ács Tamás (Dr. Hepp), Győri Kristóf (Dr. Hepp), Ásós Miklós (Sportiskola), Baji Gergő (Sportiskola), Csorba Dávid (Sportiskola), Kocsor Sándor (Sportiskola), Tóth Péter (Sportiskola), Hégely Sándor (Sportiskola), Kecskés Bence (Sportiskola), Molnár Gergő (Sportiskola), Pankotai Bence (Sportiskola).

Szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, akik naponta elutaztak Szegedre, hogy szurkolásukkal és jelenlétükkel segítsék a csapatot.

Nagy hálával tartozunk Papp Bálintnak, aki felkészítette gyerekeinket, mindenben támogatta őket ezalatt a 3 nap alatt.

Elsősorban azonban köszönjük a gyerekeket, hogy élményekben gazdag napokat tölthettünk együtt velük.

Gratulálunk a szép sikerhez!

Dávid Katalin

Tételek: 1 - 20 / 65 (4 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!