Karacsosok Csopakon


A Karacs iskola pedagógusainak fotói és beszámolója a Békés Mátrixon.

Még a bizonyítványt meg sem kaptuk, a Karacs Tagiskola 20 fős kis csapata nagy izgalommal készült a Balaton partjára. Június 18-án délben érkeztünk meg vonattal Csopakra. A szállásunk elfoglalása után, a nagy hőségben kellemes felüdülést jelentett bevetni magunkat a Balaton hűsítő vizébe.

Másnap délelőtt megismerkedtünk a helyi nevezetességekkel, délután Vitéz László szórakoztatott bennünket. Szerdán délelőtt Tihanyba látogattunk el, majd a délutáni fürdőzés után este nagy kihívást jelentett a bátorságpróba. Következő nap délelőtt séta hajókáztunk, délután a fürdés után az érdeklődők táncházban vehettek részt, majd a tábori olimpián bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek.

Péntek délelőtt helytörténész előadásában ismerkedhettünk Csopak és környéke legendáival, délután a strandolást követően tréfás-játékos vetélkedőn vettünk részt. Az esti eredményhirdetésen táborozóink sok jutalmat elismerést vehettek át. A hazautazás napján, még egy nagyot játszottunk, elbúcsúztunk a Balatontól és tele élményekkel indultunk haza.

Tételek: 1 - 20 / 290 (15 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!