Városi Eseménynaptárt a saját weboldaladra!


Megjelent: 2012 Június 28. ( Csütörtök ) 16:17
Módosítva: 2012 Június 29. ( Péntek ) 10:33
Elkészült a Békés Mátrix Városi Eseménynaptár alkalmazása! Ha szeretnél egy ingyenes, 24 órában frissített helyi, értékes tartalmat saját weboldaladra, csak írj nekünk és máris küldjük!

Elkészült a Békés Mátrix bármely weboldalba szabadon, ingyenesen beépíthető városi eseménynaptára, amely a Békésen működő civil és sport szervezetek, intézmények összes, szerkesztőségünkbe eljuttatott, vagy partnereink által közvetlenül feltöltött eseményeit, rendezvényeit, helyszíneit, időpontjait tartalmazza.

A mai napig már 22 békési weboldal és portál csatlakozott rendszerünkhöz, ezáltal a legszélesebb körben elérhetővé téve a városban történő programokat!

A városi eseménynaptár legfontosabb előnyei között szerepel, hogy csak egyszer kell telepíteni, ezután napi 24 órában állandóan, automatikusan frissül, bővül, módosul – partnereink által leadott információk alapján és szándékaink szerint hamarosan újabb és újabb kényelmi funkciókkal bővül, amely minden weblaptulajdonos számára plusz olvasottságot, forgalmat hozhat saját oldalára!

Csatlakozz hozzánk TE IS!

Amennyiben olyan weblappal rendelkezel, amelyen szívesen látnád városi eseménynaptár alkalmazásunkat, kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot:

info@bekesmatrix.hu

Hírek, információk, események beküldése – saját hozzáféréssel még nem rendelkező ügyfeleink számára továbbra is: info@bekesmatrix.hu


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!