Múzeumok Éjszakája volt Békésen!


Forrás: Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum
Helyszin: Jantyik Mátyás Múzeum, Békési Galéria, Széchenyi tér, 4
2012-ben a Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum is csatlakozott az országosan nagy sikerű programhoz. Képeink ezen az éjszakán készültek.

Múzeumok éjszakája volt Békésen!

2012-ben a Békés Városi Jantyik Mátyás Múzeum is csatlakozott az immáron hagyománnyá vált nyári országos programhoz! Június 22-én, pénteken, 22.00 óráig tartott nyitva a város legszebb épületében található Békési Galéria!

A látogatók teljes éjszakai kivilágításban csodálhatták meg a jelenleg képzőművészeti kiállításoknak helyet adó nagyszabású báltermet, megtekintve természetesen a most látható 60 év – 60 kép című, Csuta György békési festőművész életművét bemutató kiállítást. A kisebbeket ugyanitt a "Játékok a múltból" című időszaki tárlat várta.

A múzeumlátogatás során különleges programot is kínáltunk: közművelődési termünkben a rendelkezésre álló eszközökkel (színes ceruza, zsírkréta, filctoll, vízfesték) bárki elkészíthette saját "remekművét", a gyermekek lerajzolhatták/festhették kedvenc játékukat. Az elkészült műveket természetesen az alkotó hazavihette.

Ígéretünknek megfelelően a műveket alkotójukkal lefotózva most közzétesszük városunk legkedveltebb internetes portálján, a Békésmátrix képgalériájában.

Tételek: 1 - 20 / 44 (3 oldal)

Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!