Habsburg György is eljön Madzagfalvára!


Forrás: Barta István Zoltán
Helyszin: Barta Udvar , Szent Pál sor , 3.
Megjelent: 2012 Július 31. ( Kedd ) 13:55
Módosítva: 2012 Július 31. ( Kedd ) 19:26
A Magyar Vöröskereszt elnöke Barta István Zoltán meghívására a Madzagfalvi Szuper Véradás akciójában vesz részt!

Lesz véradás Madzagfalván, a Barta Udvarban, ahol megyei csúcsdöntésre is készülnek, tudtuk meg Barta István Zoltántól, aki vállalkozóként, társadalmi tisztségben nemrég lett a Vöröskereszt békéscsabai, területi elnöke.

Legalább 131 véradót várnak szeptember elsején a Barta Udvarba, ahol a Madzagfalvi Napok rendezvény második napján, szombaton reggeltől délutánig folyik majd a véradás és amelyre Hasburg György elnök is ellátogat.

Barta István Zoltán elmondta, hogy a rekordkísérletre rekordmennyiségű ajándékkal is készülnek és bár a véradásnál eddig is kaptak apróbb ajándékokat a résztvevők, most szeretnék nagyon emlékezetessé tenni az eseményt, ezért a szeptember elsején a Barta Udvarban vért adók között 5db 30 000Ft értékű autós iskola utalványt, egy wellness hétvége kupont is kisorsolnak.

Minden véradó kap továbbá egy Mórahalomra, egy Gyopárosfürdőre és egy békéscsabai strandra szóló belépőt, továbbá egy ENNIKÉK utalványt is és természetesen egy személyre szóló elismerő oklevelet, melyet Habsburg György ad át.

Külön ajándékot, egy vércsepp kitűzőt kapnak az első véradók.

Barta István Zoltán hírportálunknak elmondta, hogy a véradással, az embertársi segítségen túl minden résztvevő egy részletes, nagy vérképhez is hozzájut, mely egészségi állapotának részletes bizonyítványa is lesz.

A szeptember elsejére szervezett véradásra máris vannak érdeklődők, a szervezők kérik, hogy akik szeretnének vért adni és ezzel segíteni, előzetesen jelentkezzenek Nagyné Lestyán Anitánál telefonon: 06 70 933 8285


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!