Pénteken kezdődik a II.Békés-dánfoki Zenei Fesztivál!


Pár nap és kinyitja kapuit a II. Békés-dánfoki Zenei Fesztivál. Hat hónap kemény munka, egyeztetés és szervezés után, minden egyes rendezvényelem a helyére került. Közel 35 zenekar és 10 dj gondoskodik arról, hogy a nyár legütősebb bulijába vegyél részt.

Jöttek-mentek zenekarok, de a program így is nagyon erős lett. Pénteken a Rammlied (Rammstein tribut) zenekar csuklótörés miatt lemondta a koncertjüket, helyettük a békéscsabai Farrys nyitja meg a fesztivált. A szombati napon az orosházi Revízió zenekar volt kénytelen technikai okok miatt visszamondani a fellépést, így aznap a Török Akusztik Band koncertje hosszabbra nyúlik. Természetesen a vasárnap sem maradhatott ki a sorból. A Worning és a Feral Clarity zenekarok más elfoglaltság miatt nem tudta vállalni a bulit, helyükre a békéscsabai Dark Revenge és az orosházi Methexis csapata csatlakozott. Illetve vasárnap 14,00 órától fellép a Colmena zenekar is. A diszkós vonalon is történt változás. Dj Wallas szombat helyett pénteken pörgeti a lemezeket. Bízom abban, hogy ez már a végleges felállás marad, amit az alábbi linken lehet megnézni:

http://bekesirock.hu/index.php/bekes-danfoki-zenei-fesztival-2012/programok

Péntek a rock színpadon 17,00 órától fellépnek a Farrys, Húz ’n’ Tróger Gang Bang, Kenton, Monkey Ranch – Foo Fighters tribute, Over Promises, Nu!, Surrounded by Shades, Score, Álmosvölgy zenekarok

A diszkós pult 15,00 órától nyit, ahol 22,00 óráig koktél terasszal és lazulós nyári zenével várunk mindenkit. 22,00 órától igazi nagyágyúk a lejátszók mögött. Többek között Dj Pálfi Zoli, Dj Hlásznyik és Wave Riders és Dj Wallas pörgeti a lemezeket.


Szombaton Decent B nois már 15,00 órától indítja a koktélteraszt a legjobb Chill - Ambient - Deep House zenékkel. 22,00 órától Békés megye elektronikus zenéjének két meghatározó alakja borzolja a kedélyeket. Itt lesz velünk Dj Dandee és Dj Fenyvesi is.

Kora délután a rock színpadon is feldübörögnek a hangszerek. 14,00 órától fellép a Török Akusztik Band, Nightrain, Murder on the Orient Express, Worm, Dreadful Peace, SnailGardN, deviANT, Cet, Felidae, Jungle Man – RHCP tribute, Dreamlight, Balázs&Pali Pardon Project zenekarok.


Vasárnap a rock színpadon 14,00 órától fellép a Colmena, Ragasztós Tipli, Another Way, Blades, Baby Bone, Methexis, Scarecrow, Vain Vision – Metallica tribute, Mors Silens, Vida Rock Band Roll, The Boosters és Verbó Ákos utcazenész is.

A koktélterasz ismét 15,00 órától nyit, ahol Csikós Laci keveri a legjobb zenéket,
majd 22,00 órától fellép Dj Koháry, Dj Szeka és Dj Ballance is.


A zenei programok mellett egyéb szórakozási lehetőségek is várják az érdeklődet. Természetesen a szabad strand nyitva lesz és várja a csobbanni vágyókat, reggel 8,00 órától este 20,00 óráig. Emellett horgászat, strandfoci és röplabdapálya, Airsoft kipróbálási lehetőség vár mindenkit. A fesztivál alatt szeretettel vár az Antovszki Gitársuli, ahol kedvenc gitárodon szaggathatod a húrokat.

A szomszédos kishajó kikötőben több személyes túrakenut és sárkányhajót is bérelhetsz.

Aki nem szeret sátrazni, de szeretne szállást bérelni akár a faházban, körházban vagy a panzióban, annak külön nem kell belépőt venni a II. Békés-dánfoki Zenei Fesztiválra.

Faházat 2000.- ; körházat 2500.- ; panziót 3000.- Ft-ért lehet kivenni / fő/éj + 200.- Ft-os idegenforgalmi adó /fő/éj

Szállás infó:
Varga Zsófia: 06-20/ 586 8280
Csökmeiné Varga Ágnes: 06-20/ 568 4649


Biztos hallott mindenki róla, hogy a West-Balkános tragédia óta megszigorodtak a rendezvényszervezés szabályai. A II. Békés-dánfoki Zenei Fesztivál sem kivétel ez alól. A rendezőség arra a döntésre jutott, hogy a dánfoki üdülőközpontba csak 1000 egyszerre ott szórakozó főt tudunk beengedni, ezért mindenkit megkérünk, hogy időben érkezzen a rendezvényre és váltsa meg a jegyét. Köszönjük a megértést!


Találkozzunk 2012. augusztus 10-12-én a Dánfoki Üdülőközpontban!


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!