Mesterház – Meg(sz)építi otthonod


Megjelent: 2012 Augusztus 31. ( Péntek ) 17:26
Módosítva: 2012 Szeptember 2. ( Vasárnap ) 15:14
Ugye Önnel is előfordult már, hogy tátott szájjal, vágyakozva lapozgatott egy magazint, amelyben szebbnél szebb házak és lakások szerepeltek?

Elképzelte, milyen érzés lenne egy hasonló lakásba hazatérni munka után, fáradtan? Ki mondta, hogy álmaink nem válhatnak valóra? A legfontosabb az, hogy hazaérve ne csak egy lakásunk, hanem otthonunk legyen, ahol jól érezzük magunkat. Legyen biztonságos és védelmet sugárzó, otthonos és barátságos.

Ebben segít a Mesterház már 15 éve. Korszerű és minőségi építőipari termékeket kínálnak, mindezt kedvező áron. Évszaktól függően legyen szó hő- vagy vízszigetelésről, festésről vagy felújításról, a Mesterház szakemberei folyamatosan rendelkezésünkre állnak. Még szakszerű tanácsokkal és gyakorlatias ötletekkel is megkönnyítik a dolgunk, ha éppen arra van szükségünk. Másfél évtizedes szakmai múltjuk és töretlen sikerük is őket igazolja.

A kerek évforduló alkalmából szeptember 14-én születésnapi rendezvénnyel, valamint augusztus 29-től szeptember 14-ig, 15 napon át tartó nyereményakcióval is várják a vásárlókat. Ahhoz, hogy akár egy 100.000 Ft értékű Mesterház vásárlási utalvánnyal legyünk gazdagabbak, csak annyit kell tennünk, hogy legalább 15.000 Ft értékben vásárolunk a Mesterházban, és bízunk a szerencsénkben.

A Mesterházra jellemzők a hagyományos, megbízható megoldások, ám nyitottak az újdonságokra is. Ebben a szellemben készült el a cég Facebook oldala, ahol szintén egy nyereményjátékkal találkozhatnak az oldalra látogatók.

Látogasson el a Mesterházba, tegyen azért, hogy álmai valóra váljanak!

Kövesse a Mesterházat a Facebook-on is!

(X) Reklám


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!