Ifjúsági Díjakat adtak át Madzagfalván!


Elismerést kaptak:

Mohammad Fatime

A Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium Karacs Teréz Tagintézményének tanulója. Általános iskolai tanulmányai során mindig kitűnő tanuló volt. Magatartása példamutató. Tanáraival, diáktársaival szemben tisztelettudó. Az iskolai élet kisebb és nagyobb közösségeiben vezető szerepet tölt be. Rendszeresen és eredményesen vesz részt a különböző tanulmányi versenyeken (matematika, magyar, földrajz, versmondó, szépkiejtési). Mohhamad Fatime példaként állítható diáktársai elé.

Nagy Attila

2008 szeptemberétől a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény informatika szakmacsoportos szakközépiskolai tanulója. A Hepp Stúdió oszlopos tagjaként hírneve már megelőzte.A négy év során folyamatosan jelen volt az iskolai rendezvényeken, ünnepségeken, elkísérte társait a városi és megyei helyszínekre. Összefogta a média iránt érdeklődő diáktársakat és együtt alakították ki a Tisza Média Műhelyt. Több fotó illetve videó pályázaton vett részt sikeresen. Önzetlen segítő közreműködésével és az általa készített fotókkal, kisfilmekkel hozzájárult ahhoz, hogy iskolája és városunk jó hírnevét megyeszerte megismerjék. Tanulmányait is ezen a téren fogja folytatni, színháztechnikus szakon.

Pap Réka

13 évig a Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium tanulója volt. Érdeklődése széleskörű, több tantárgyból vett részt tanulmányi versenyeken. A Kaán Károly országos természet- és környezetismereti verseny országos döntőjén 4. lett, bibliaismereti és vallástörténeti versenyeket nyert, a középiskolai tanulmányi versenyeken biológiából remekelt. A tanulás és az iskolai közösségi élet mellett a sportra is maradt ideje, a Fregolina Társastánc Klub fellépésein többször láthattuk. Maradék szabad idejében a 175. sz. Bocskai Cserkészcsapat őrsvezetője. Példát mutat kortársainak a közösségért végzett tevékenységével, segítőkészségével, önzetlenségével. Rendkívül határozott egyéniség. Nyílt, őszinte és tiszta lelkű ember. Érettségi bizonyítványa jeles lett, tanulmányait a Szegedi Tudományegyetem gyógyszerész szakán folytatja.

Rónai Gábor

Rónai Gábor első osztályos korában kezdett el trombitálni, azóta a Békési Alapfokú Művészeti Iskola tanulója. Tanára: Erdei István. Kezdettől fogva kiemelkedett tanulmányi előmenetelével, jó hozzáállásával és a közösségi munkához való viszonyulásával. A három évenként megrendezésre kerülő Megyei trombitaversenyen tanulmányai során minden alkalommal részt vett, rendszerint megyei 2. helyezést szerzett. A fúvószenekar oszlopos tagjaként számtalan alkalommal szerepelt különböző helyi, országos és nemzetközi fellépéseken. Jelentős szerepet vállalt az utánpótlás fúvószenekar megalakulásában, azóta is példaértékű a munkája minden kezdő rézfúvós és újonnan belépő zenekari tag számára. 2012. márciusában felvételt nyert a Békéscsabai Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolába.

Veres Fannni

A Békési Kistérségi Hepp Ferenc Általános Iskola, Sportiskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat tanulója. Emelt szintű matematika oktatásban vesz részt, így a matematika versenyeken elért 1-4. helyezései szép eredmények, de nem meglepőek. Emellett azonban 7. osztályos korában megnyerte a megyei Hevesy György Kémiaversenyt is, illetve atlétikában is egyéni és csapat 1-3. helyezései vannak. Sokoldalúsága, segítőkészsége, kiemelkedő szorgalma és szerénysége együtt példaértékű valamennyi diáktársa számára.


Kövesd a BékésMátrixot a Facebook-on a legfrissebb békési információkért!